Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival de t(h)eatre francès OUI!

  • Teatre
Festival de Teatre Francès
Foto: Oui Festival de Teatre Francès
Publicitat

Time Out diu

Si parles francès (o ho intentes) aquest festival és una oportunitat per practicar-lo i gaudir-lo!

OUI! Després de l'impàs de la temporada passada, el Festival OUI! de teatre francòfon torna a Barcelona del 28 de gener al 17 de febrer per celebrar una cinquena edició en la qual podrem veure en versió original obres de Pierre Notte, Denis Lachaud, Jean-René Lemoine, Hédi Tillette de Clermont-Tonerre en diferents espais de Barcelona.

El festival s'estrenarà el divendres 28 de gener a les 19.30 h a l'Institut Francès amb l'obra 'Lorsque Françoise paraît' ('En aparèixer la Françoise'), un espectacle sobre la Françoise, una nena de 8 anys de París que vol ser doctora en educació. L'obra s'inspira en la vida de la psiquiatra i psicoanalista Françoise Dolto (1908-1988), que va destacar en el tractament de nens amb trastorns mentals. Aquesta representació té subtítols en castellà.

'Jubiler' ('Gaudir'), en canvi, explica la història de dues persones solteres de cinquanta anys que es troben i es posen a prova: estan fets l'un per l'altre, però com es pot fer que l'entusiasme duri per sempre? La podreu veure el dissabte 29 de gener a les 20 h o diumenge 30 a les 19 h al DAU al Sec Arts Escèniques. Aquesta representació té subtítols en català.

Si el dimarts 1 de febrer a les 19.30 h aneu a l'Institut Francès, hi podreu veure 'La collection' ('La col·lecció'), una obra amb tres cadires i tres actors que explicaran històries que es barregen i ens faran entrar en un joc de riures, emocions i reflexions. L'obra té subtítols en castellà.

Si en sabeu tant que no us calen subtítols, a 'Le bal des abeilles' hi trobareu una història per a públic familiar sobre un programa de ràdio on es tocarà música, es ballarà i es cantarà sobre la vida de les abelles. Serà a l'Institut Francès el dissabte 5 de febrer a les 11 h.

El teatre DAU al Sec Arts Escèniques acull una representació sobre la producció. A 'Pédagogies de l'échec' ('Pedagogies del fracàs'), mentre el món s'enfonsa, dos individus són a uns despatxos i continuen produint. Serà amb subtítols en català el dimecres 16 de febrer a les 20 h.

El dimecres 9 de febrer a les 20 h serà el torn de 'L'adoration' ('L'adoració'), un espectacle sobre un home i una dona que es retroben, i les referències tradicionals de la conquesta, del masculí i del femení, es capgiren. La podreu veure amb subtítols en català al Reial Cercle Artístic.

L'entrada general per l'espectacle 'Le ball des abeilles' val 10 €, i per grups a partir de quatre persones, 8 €. A la resta dels espectacles, l'entrada general val 24 €, però pels socis del TR3SC, amb carnet de biblioteca, carnet jove, o per joves de menys de 30 anys, val 18 €.

Escrit per
Eugènia Güell

Detalls

Adreça
Preu
10-24 €
Publicitat
També t'agradarà