Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Píndoles

  • Teatre
Publicitat

Time Out diu

No es tracta de la píndola de la qual cantava Mary Poppins. El Píndoles és un festival de microteatre fora del teatre que es fa del 5 al 7 de juny a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat, un edifici històric, entre modernista i neomoresc, construït el 1906 i situat entre Vallcarca i el Coll. Cerveses Moritz, lligat a la cultura i l’emprenedoria de la ciutat, n’és un dels patrocinadors.

S’han programat 12 obres de petit format –entre un i quatre actors–, 11 peces inèdites i una que prové de la segona edició de #nanoteatre, en espais reduïts de l’Alberg –amb un aforament de 20 persones– i de curta durada –20 minuts–. Com que l’idoni és que les veieu totes, el divendres 5 de juny es representaran sis obres a partir de les 20 h, i diumenge 7, les altres sis a partir de les 18 h. Totes es repetiran quatre vegades. El 6 de juny hi haurà una jornada infantil amb una sessió de rondalles i contes a les 11 h per diferents espais de l’alberg, seguida d’una classe oberta de teatre a càrrec de l’escola Porta4.

També us ho posen fàcil amb el preu. Cada obra costa 4 euros, però teniu abonaments des de 6 fins a 12 entrades. I com que funcionen com que són multi personals, si aneu en grup, us estalviareu una pasta.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
festivalpindoles.cat/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà