Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival TNT - Terrassa Noves Tendències 2021

  • Teatre
  1. We are (T)here
    Foto: Aurora Bauzà i Pere JouWe are (T)here
  2. Aquellas que no deben morir
    Foto: Col·lectiu Las HuecasAquellas que no deben morir
Publicitat

Time Out diu

Del 30 de setembre al 3 d'octubre, la 14ª edició arriba per reivindicar el present i mudar la perspectiva a través de les arts vives del país

Florir, però no el fet de florir de les flors; sinó el dels fongs. Perquè ara mateix el món és com un fong i les arts vives són una via amb què atendre el malestar de la societat, canviar la nostra manera de viure i florir.
Amb aquesta filosofia, del 30 de setembre al 3 d'octubre arriba la 14ª edició del Festival TNT - Terrassa Noves Tendències: amb 22 peces de les quals la meitat són estrenes i que totes tindran lloc en 18 espais diferents de tot Terrassa.
I és que una de les novetats d'enguany és l'extensió del festival a més districtes de la ciutat i la col·laboració amb diversos col·lectius, tot impulsant la creació contemporània del país i comptant tant amb coproduccions com amb companyies residents. Com és el cas de Las Huecas i Urati, dos col·lectius de creadores i creadors, molt joves, emergents i innovadors, que se centren en la gestió privada de la nostra mort i el cos migrant en relació al cos virtual, respectivament.
També hi trobareu 'Se respira en el jardín como en un bosque' d'El Conde de Torrefiel, un espectacle que ens fa reflexionar sobre el fet escènic. O 'Cases (xkids)' de Xesca Salvà, una instal·lació interactiva adreçada a menuts d'entre 10 i 14 anys i que gira al voltant del màgic món de les cases de nines
El preu de les entrades oscil·la entre els 3 i els 11 euros. Afanyeu-vos i feu-vos amb la vostra!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà