Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fica't al SAT! 2022

  • Teatre
  1. Fica't al SAT!
    Foto: Nues. Fica't al SAT!
  2. Fica't al SAT!
    Foto: Cabaret Umbral. Fica't al SAT!
  3. Fica't al SAT!
    Foto: Acompasat. Fica't al SAT!
Publicitat

Time Out diu

L'aparador d'arts escèniques amateurs porta al districte de Sant Andreu deu espectacles de teatre, música i dansa

Divendres 21 de gener comença la 19a edició del Fica't al SAT!, l'aparador d'arts escèniques amateurs del districte de Sant Andreu. Fins al 13 de maig de 2022 l'escenari del Teatre de Sant Andreu acollirà deu espectacles de teatre, música i dansa, cinc dels quals són noves estrenes, una mostra del dinamisme creatiu del barri.

La companyia de dansa Esbart Maragall inaugura aquesta edició el 21 de gener amb 'NUeS', una reflexió sobre l'essència de la dansa tradicional i el seu potencial per ajudar a construir el futur. Divendres 4 de febrer s'hi representarà 'L'home de palla', per recuperar l'obra del poeta i dramaturg Ignasi Iglésies i Pujadas en el 150è aniversari del seu naixement. Els divendres 11 i 18 de febrer es podrà veure 'From hell', de la companyia Lana in Red, i 'Pensant Lorca', de Gats, un espectacle que repassa l'univers creatiu del poeta andalús. 

Pel mes de març, podrem gaudir d'un viatge pel món del cabaret amb 'Cabaret Umbral', i la companyia Teatre Tr@mpa estrena la comèdia dramàtica 'Embarbussades', una reflexió sobre la complexitat de l'ésser humà. 

L'1 d'abril s'estrena 'Acompasat', un espectacle que recupera clàssics dels 80 per interpretar-los a cappella. Divendres següent, la companyia Teatre Naia estrenarà la seva comèdia 'No és tan fàcil'. I el 29 d'abril l'escola de dansa El Magatzem presenta 'Somnis només', la seva última proposta.

Per acabar, 'Classe mitjana' posarà el punt final al Fica't al SAT! amb un espectacle d'òpera rock del grup Rosa-Luxemburg, que es reuneix després de sis anys de la seva dissolució, oferint un concert únic amb el cor de la Lírica de Sant Andreu. 

El preu d'entrada per cada espectacle és de 9,5 €, i es podran comprar a la pàgina web o al mateix teatre fins una hora abans de l'inici de cada funció. A més, pels qui tinguin previst fer una marató teatral hi ha disponible un abonament de tres espectacles al preu de 18 €. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Preu
9,5 €
Publicitat
També t'agradarà