Grec 2014: Els eufòrics

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles
4 de 5 estrelles
(1Comentari)
Els eufòrics
© Gerard Pla Els eufòrics

De: Pep Pla, Marc Angelet. Dir: Pep Pla. Amb: Rosa Cadafalch, Xavi Francés, Mercè Martínez, Lluís Villanueva.

Una comèdia irònica, divertida i molt ben interpretada que posa a l'ull de l’huracà les força intocables organitzacions no governamentals. 'Els eufòrics' és potser una, o la millor, de les comèdies de la temporada perquè la diversió no és gratuïta i frívola, perquè la mirada de Pep Pla i Marc Angelet, redactors d’aquest magnífic treball de creació, és afilada i directa i retrata uns personatges molt humans i reconeixibles i perquè planteja l’oposició entre solidaritat i egoisme individual d’una manera planera i molt adequada.

Els quatre intèrprets (Lluís Villanueva, Mercè Martínez, Rosa Cadafalch i Xavi Francés) es multipliquen en una dotzena de personatges i fan de l’austeritat escenogràfica un exemple de virtut. 'Els eufòrics', amb una producció més poderosa ompliria qualsevol teatre comercial. De moment, no se la perdin. Satisfacció garantida.

Publicat

Average User Rating

4 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:1
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
2 people listening

Una comèdia genial que no et deixa parar de riure! Utilitzant l'ONG de protecció de les gambes com a pretext, parla de multitud de temes en multitud de gags que no deixen indiferent. Lluís Villanueva fent de nen i Mercè Martínez perdent els nervis amb ell, o Xavi Francès fent de valencià, i Rosa Cadafalch fent de treballadora de l'ONG són alguns dels moments estelars de l'obra. No té desperdici, una comèdia imprescindible d'aquest festival Grec.