Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Grec 2014: Merda d'artista

  • Teatre, Musical
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
De: Ferran González, Joan Miquel Pérez. Dir: Alícia Serrat. Amb: Ferran González, Xènia Reguant, Gemma Martínez, Nanina Rosebud, Frank Capdet, Joan Miquel Pérez, Eloi López, Paco Weht.
 
Piero Manzoni venia els seus excrements enllaunats per denunciar la mercantilització de l'art. Kaktus Music (creadors de 'Merda d'artista') fan musicals que no volen ser franquícies de consum. A l'artista conceptual li corroïa la contradicció. La companyia només vol divertir trencant una mica els esquemes. La seva contradicció és que podria ser molt més iconoclasta del que al final posa en escena.
 
Diàlegs sense pèls a la llengua –en línia amb sèries com 'Girls'– per a números musicals conservadors. Un indici de brutal farsa amb apunts metateatrals per acabar com un drama psicoanalític. Personatges interessants com la periodista Pisani –personatge pertorbat en potència com el de Catherine Deneuve a Repulsió– que es conforma amb ser una nina pop. Un constant sí però no que impedeix que l'obra desplegui tota la seva potència.

Detalls

Adreça
Preu
15-20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà