Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Heartbreak Hotel

  • Teatre
Heartbreak Hotel
Foto: Àlex RigolaHeartbreak Hotel
Publicitat

Time Out diu

Un petit teatre al cor de Sants-Badal que és també la casa de la companyia d'Àlex Rigola

Àlex Rigola i Irene Vicente han obert a la plaça de l'Olivereta del barri de Sants-Badal el Heartbreak Hotel, un petit teatre que serà el centre d'operacions de la companyia i que permetrà que els espectadors estiguin molt a prop de l'escenari. Només hi ha 72 butaques i això és exactament el que volia el director, per tal que els actors puguin expressar la seva intimitat en la distància curta. 

El local, un antic magatzem dels anys 50 que després va ser pàrquing i escola de pool dance, , té uns 150 metres quadrats, 75 dels quals són estrictament la sala, un espai diàfan dissenyat pels arquitectes Francesc Guàrdia i Xavier Massaguer, els mateixos que han fet les reformes del Lliure de Gràcia i de Montjuïc, i també del renovat Espai Texas.

Hi ha funció de dimarts a divendres a les 19 h; els dissabtes a les 15.30 i a les 20 h i els diumenges a les 12 h.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Carrer Bacardí 35
Barcelona
08028
Contacte
Veure Web

Què hi ha ara mateix

Hedda Gabler

  • 4 de 5 estrelles

'Hedda Gabler' no és 'Oncle Vània' i Ibsen no és Txékhov, encara que noruec i rus siguin els pares del teatre burgès i, en bona part, del teatre contemporani. A la segona, el conflicte emocional dels personatges és més directe i clar, amb dos bàndols, mentre que a la primera és més expansiu, més multipolar i de conseqüències més aterridores. Per tant, Àlex Rigola tenia al davant un repte majúscul a l'hora de baixar la peça d'Ibsen a la intimitat de la seva capsa de fusta i depurar les emocions, amb uns intèrprets que es belluguen el mínim i a on el més lleu moviment fa que la funció agafi un altre caire. Amb Txékhov, a més, tenia entre mans una obra coral. A 'Hedda Geblar' té una obra que avança al ritme de la protagonista. Disposar de Nausicaa Bonnín per fer aquest paper és el que converteix aquest muntatge de cambra en una gran obra. Des del minut u, quan el seu marit (Joan Solé) la presenta, que hi posem els ulls a sobre i ja no els hi podem treure. Ocupa la centralitat total de l'escena durant gairebé tota la funció. I fins i tot quan es decanta cap a un costat, el director ens hi porta quan li fa agafar pistola. Bonnín ens hipnotitza. I, en part, fa que deixem de mirar Pol López, Marc Rodríguez i Miranda Gas, que, no en va, saben portar-nos a ella, perquè la tornem a mirar si és que l'hem perdut mai de vista. El muntatge no és tan excepcional com aquell 'Vania', però és igualment magnífic. No es tracta de la poètica de les formes, dels moviments, dels gestos, sinó una co

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà