Impro Time Out Show

Comèdia
BIG: Barcelona Improv Group
1/4
©Olivier Valiente
Pati El Principal
2/4
SANTI COGOLLUDO
Acatomba 2
3/4
impro time out show
4/4

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Descobreix aquest nou format de teatre improvisat mentre degustes un còctel i uns 'snacks' al pati d'El Principal de l'Eixample

Des de Time Out hem organitzat un espectacle d'improvisació on no podràs parar de riure i practicar l'anglès. Dues de les companyies d'improvisació més actives de la ciutat (Improv Barcelona i Improv Acatomba) s'ajunten per fer-nos passar una estona divertidíssima amb el seu humor espontani.

Durant més d'una hora aquestes dues companyies teixiran un espectacle únic on el públic és el protagonista. Petites peces de creació espontània que es creen a partir de les interaccions amb el públic: sereu vosaltres qui podreu triar els temes de l'obra!  

L'espectacle es realitzarà en dos idiomes: una part en anglès i l'altra en castellà: una bona forma per desoxidar l'idioma de Shakespeare. Ah, i no patiu, la gesticulació és l'idioma universal i no tindreu problema en entendre-ho tot!

A més a més, descobrireu un jardí únic situat al cor de l'Eixample: el patí del restaurant El Principal de l'Eixample.

Durant la funció us convidarem a un còctel i uns snacks. Podreu escollir entre: 'White Lady', 'caipiroska de maduixa' i el 'Mint Julep'. 

Vine i gaudeix d’aquest espectacle únic!

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies