Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'It’s a wrap (Kubrick is dead)' al Mercat de les Flors

  • Teatre, Experimental
  1. La Intrusa
    La IntrusaLa Intrusa
  2. La Intrusa
    La IntrusaLa Intrusa
  3. La Intrusa
    La IntrusaLa Intrusa
Publicitat

Time Out diu

La Intrusa presenta una peça que reflexiona sobre l’instant que hi ha entre el final d’una cosa i el principi d’una altra a través de l'expressió corporal

Sis personatges cinematogràfics que tots coneixem es colen al teatre! La companyia La Intrusa aterra al Mercat de les Flors amb 'It’s a wrap (Kubrick is dead)': una peça on sis intèrprets que encarnen sis personatges icònics de la filmografia de Kubrick s'infiltren a l'obra al Mercat de les Flors amb l'obra 'Sis personatges en cerca d’autor' de Pirandello. Un espectacle amb molta ànima i caràcter que marida dansa amb elements escènics i musicals d'allò més trencadors i que la podreu gaudir a la Sala MAC fins al 30 de maig. Us posarà els pèls de punta!
L'obra ha estat creada i dirigida per Virginia García i Damián Muñoz, fundadors de la companyia La Intrusa: una companyia amb més de 25 anys i guanyadora del Premi Nacional de Dansa 2015. A través de moviments, sons i paraules ens presenten un espectacle d'allò més empàtic que parteix de la incertesa que es crea en l’espai de temps que trobem entre el final d’una cosa i el principi d’una altra.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà