'It’s a wrap (Kubrick is dead)' al Mercat de les Flors

Teatre, Experimental
La Intrusa
1/3
La IntrusaLa Intrusa
La Intrusa
2/3
La IntrusaLa Intrusa
La Intrusa
3/3
La IntrusaLa Intrusa

Time Out diu

La Intrusa presenta una peça que reflexiona sobre l’instant que hi ha entre el final d’una cosa i el principi d’una altra a través de l'expressió corporal

Sis personatges cinematogràfics que tots coneixem es colen al teatre! La companyia La Intrusa aterra al Mercat de les Flors amb 'It’s a wrap (Kubrick is dead)': una peça on sis intèrprets que encarnen sis personatges icònics de la filmografia de Kubrick s'infiltren a l'obra al Mercat de les Flors amb l'obra 'Sis personatges en cerca d’autor' de Pirandello. Un espectacle amb molta ànima i caràcter que marida dansa amb elements escènics i musicals d'allò més trencadors i que la podreu gaudir a la Sala MAC fins al 30 de maig. Us posarà els pèls de punta!
L'obra ha estat creada i dirigida per Virginia García i Damián Muñoz, fundadors de la companyia La Intrusa: una companyia amb més de 25 anys i guanyadora del Premi Nacional de Dansa 2015. A través de moviments, sons i paraules ens presenten un espectacle d'allò més empàtic que parteix de la incertesa que es crea en l’espai de temps que trobem entre el final d’una cosa i el principi d’una altra.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers