Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Katharsis al Teatre Lliure

  • Teatre
  1. 'Silenzio!'
    Foto:generalna
  2. 'O Barco/The Boat'
    Foto: Bruno Simao
Publicitat

Time Out diu

Durant catorze dies, la programació 'Katharsis' del Lliure del 2022 reflexionarà sobre què és allò que ens defineix a través de vuit propostes teatrals

Quina és la nostra identitat? I, sobretot, com influeix allò que ens defineix en la nostra història, el nostre cos, arrels, classe, gènere, desitjos i pors?
Aquestes preguntes són la base de la programació 'Katharsis' del Teatre Lliure per aquest 2022: vuit propostes que ens faran reflexionar sobre aquells elements que ens identifiquen.
El cicle començarà amb 'O Barco/The Boat' de Grada Kilomba, una instal·lació de 140 blocs que ret homenatge als africans esclavitzats pels imperis europeus. 'Con versos' de la Cia. El arabesco recorrerà fets històrics que detestarà a fans de la història i avorrirà a la resta. Continuarà amb 'Silenzio!' de Ramona Nagabczyńska ens parlarà de les veus femenines a través de l'òpera i 'Together', de Leja Jurišić i Marko Mandič en col·laboració amb Jablanovec i Semira Osmanagić, sobre el fet d'estar 'junts'. Per últim, The Hamartia Trilogy, de Jaha Koo, amb 'Lolling & Rolling', 'Cuckoo', 'The History of Korean Western Theatre' aprofundirà en diverses problemàtiques socials de Corea del Sud.
A quina 'katharsis' us apunteu? No ho dubteu i aneu-hi a més d'una, amb l'Abonament Katharsis ho teniu encara més fàcil, ja que obtindreu tres entrades per 39€ (només 13€ cada entrada).

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà