La Monyos

Teatre
1 de 5 estrelles
La Monyos
La Monyos

Time Out diu

1 de 5 estrelles
Idea original: Empar López. Música: Pedro Pardo. Llibret: Albert López Vivancos. Direcció: Empar López. Teresa de la Torre, Itziar González, Oscar Mas, Cristina Murillo, David Mauricio, Helena Jara, Agustí Gonzàlez Salvador.
 
'La Monyos' –idea original d'Empar López– podria haver estat una peça més del mosaic que el Teatre del Raval està muntant al voltant de l'imaginari barceloní. Té idees interessants sobre la doble realitat d'aquest popular personatge de la Rambla de principis del segle XX; però la voluntat de deconstrucció de la llegenda que desenvolupa el llibret no basta  per salvar el muntatge d'un trist aire de "vull i no puc".
 
Les interpretacions van de l'aprovat a l'insuficient, deixant en evidència la falta de nervi en la direcció d'actors. Tampoc no ajuda la partitura de Pedro Pardo. Entre temes amb personalitat allunyats del tòpic, es colen altres propis d'una anodina sintonia televisiva, incapaç d'evocar amb el seu so el moment de la cultura popular que va viure La Monyos. Una rica tradició 'ravalera' que el compositor ha obviat.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers