Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les obres de teatre de gener a Barcelona

Les obres de teatre de gener a Barcelona

El millor teatre, dansa i circ de la cartellera de Barcelona durant el primer mes de l'any
Sergi López
©Carles Castro Sergi López
Per Andreu Gomila |
Advertising

La cartellera de Barcelona bull amb les obres que esperen conquerir taquilles, cors i un racó a la nostra memòria. Amb el nou any i fred als carrers, els teatres ofereixen el millor recer. Tenim musicals, obres petites i peces grans. Obres d'aquí i de fora. Però sobretot hi ha bon teatre per a tots els gustos!

NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona

La tendresa
© David Ruano
Teatre

La tendresa

icon-location-pin Teatre Poliorama, El Raval
icon-calendar

Comèdia romàntica de llenyataires i princeses que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l'amor. Inspirada en l’univers shakespearià i escrita i dirigida per Alfredo Sanzol, la obra narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen.

More to explore

Advertising