Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

© Clàudia SerrahimaBe God is / Espai Dual

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Les millors obres

Bodas de sangre

5 de 5 estrelles
Recomanat

'Bodas de sangre' parla de la passió irrefrenable, d’aquella pulsió que arrossega la voluntat i esmicola la raó, en una societat tancada i ritualista on hi ha poc o cap espai per a la llibertat individual. És l’obra de Lorca més estrenada i de ben segur també la més complexa dins del cicle de les tragèdies andaluses. I ho és, al nostre entendre, per la seva càrrega simbòlica i per la intensitat d’una paraula poètica que ens deixa a la memòria un ressò persistent.

Llegir-ne més
Biblioteca de Catalunya (teatre) , El Raval Fins al Divendres 27 juliol 2018

In memoriam: La quinta del biberó

4 de 5 estrelles
Recomanat

No hi ha dubte que Lluís Pasqual ha liquidat un deute de la societat amb una generació. I que ho ha fet amb un magnífic espectacle de teatre document basat amb relats del supervivents, sota la calidesa d’un quartet de corda i unes projeccions històriques que contextualitzen les mentides dels contrincants en la guerra fratricida.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Dimarts 26 juny 2018 - Dissabte 30 juny 2018
Advertising

Ovelles

4 de 5 estrelles

En Víctor, l'Arnau i l'Alba són germans i acaben de rebre una herència de part d'un tiet avi que, damunt del paper, promet alegrar-los la vida. Per això han decidit reunir-se a casa del gran, en Víctor, per saber-ne els detalls. Es tracta de 512 ovelles, el preu de venda de les quals puja a uns 35.000 euros. Salten d'alegria, esclar. Però res no és el que sembla i res no serà tan fàcil. Això és 'Ovelles', una comèdia de Yago Alonso i Carmen Marfà, que parla, més o menys, del mateix que 'El preu', d'Arthur Miller, i té el punt estrambòtic de 'La cabra o qui és Sylvia?', però sense el caire grotesc de la peça d'Edward Albee.

Llegir-ne més
Sala Flyhard , Sants - Montjuïc Fins al Dimarts 31 juliol 2018

Comentaris

1 comments
Laura C

Molt recomanat Microteatre (http://www.microteatrebarcelona.com/), vaig anar el cap de setmana passat a veure un parell d'obres per la nit i vaig quedar encantada!! Per exemple, Sala 2 de la sessió golfa.