Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

Com els grecs
Foto: Ros Ribas Com els grecs
Advertising

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.


NO T'HO PERDIS: Els actors i les actrius més sexis

Les millors obres

1
Els ocells
Foto: Anna Fàbrega
Teatre

Els ocells

icon-location-pin Sala Beckett - Poblenou, El Poblenou
icon-calendar

Fa segles Aristófanes va deixar escrita una comèdia de déus, homes i ocells. D'aquell text sobre els atenesos i la seva imperfecta democràcia, Joan Yago s'ha quedat amb el títol ('Els ocells') i la construcció d'una ciutat entre els núvols. Refugi-presó per a una societat d'aus, esclavitzada per un guru humà que els ha venut la bíblia del neoliberalisme com a salvació. Un punt de partida per a què Yago –en perfecta sintonia amb la militància farsesca de La Calòrica– escrigui uns entremesos amb un humor polític brutal.

Time Out diu
2
Les noies de Mossbank Road
Felipe Mena
Teatre

Les noies de Mossbank Road

icon-location-pin La Villarroel, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Quan està acabant el primer acte de 'Les noies de Mossbank road', la Viv (Cristina Genebat) esborra la catifa que va pintar al terra de la llar que ha compartit durant tres anys amb la Rose (Clara Segura) i la Di (Marta Marco) per demostrar que una època daurada ha acabat. Han après a viure i a entomar els cops durs de la vida i arriba l'hora dels adéus, radical, espessa, en aquest cas. Cadascuna d'ells emprèn el seu camí i dona pas a una gran obra de teatre. Fins aleshores, estàvem davant d'una 'sit-com' postadolescent, amb aventuretes i altres històries. Llavors, Amelia Bullmore comença a disparar-nos explosius de gran tonatge.

Time Out diu
Advertising
3
El temps que estiguem junts
© Ros Ribas
Teatre

El temps que estiguem junts

icon-location-pin Teatre Lliure: Montjuïc, El Poble-sec
icon-calendar

La primera escena de l'obra que ha escrit Pablo Messiez per a La Kompanyia ja ens deixa bocabadats: una dona que vol llogar el pis de l'àvia, mentre espera els futurs inquilins, destapa els mobles per descobrir-nos gent arraulida que plora de manera desconsolada. Ella no els veu. I ja ens fica de ple en la ficció de dos temps paral·lels, el present de la parella que viurà a la casa, i el passat proper dels ploraners. No han calgut ni cinc minuts. Genial. Sí, 'El temps que estiguem junts' comença molt amunt i es mantindrà sempre molt amunt.

Time Out diu

More to explore

Advertising