3 M'encanta
Guarda-ho

Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera

© Clàudia Serrahima
Be God is / Espai Dual

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.

Les millors obres

El temps que estiguem junts

4 de 5 estrelles
Recomanat

La primera escena de l'obra que ha escrit Pablo Messiez per a La Kompanyia ja ens deixa bocabadats: una dona que vol llogar el pis de l'àvia, mentre espera els futurs inquilins, destapa els mobles per descobrir-nos gent arraulida que plora de manera desconsolada. Ella no els veu. I ja ens fica de ple en la ficció de dos temps paral·lels, el present de la parella que viurà a la casa, i el passat proper dels ploraners. No han calgut ni cinc minuts. Genial.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Fins al Diumenge 11 març 2018

Les noies de Mossbank Road

4 de 5 estrelles
Recomanat

Quan està acabant el primer acte de 'Les noies de Mossbank road', la Viv (Cristina Genebat) esborra la catifa que va pintar al terra de la llar que ha compartit durant tres anys amb la Rose (Clara Segura) i la Di (Marta Marco) per demostrar que una època daurada ha acabat. Han après a viure i a entomar els cops durs de la vida i arriba l'hora dels adéus, radical, espessa, en aquest cas. Cadascuna d'ells emprèn el seu camí i dona pas a una gran obra de teatre.

Compra aquí Llegir-ne més
La Villarroel , L'Antiga Esquerra de l'Eixample Fins al Diumenge 4 març 2018
Advertising

Sopa de pollastre amb ordi

4 de 5 estrelles
Recomanat

Es pot viure sense ideals? Com es poden mantenir els ideals quan els fets i la política els qüestionen? Com es combat el desencís? La família Khan tenia ideals socialistes el 1936 i pensaven que un nou món més just i més humà era possible. Vint anys després, només la mare Sarah segueix creient en la lluita per la justícia social i la solidaritat entre els humans. Arnold Wesker va descriure a la perfecció la davallada dels ideals humanistes del comunisme.

Llegir-ne més
Biblioteca de Catalunya (teatre) , El Raval Fins al Diumenge 8 abril 2018

Comentaris

1 comments
Laura C

Molt recomanat Microteatre (http://www.microteatrebarcelona.com/), vaig anar el cap de setmana passat a veure un parell d'obres per la nit i vaig quedar encantada!! Per exemple, Sala 2 de la sessió golfa.