Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera
Be God is
© Clàudia Serrahima Be God is / Espai Dual
Advertising

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.


NO T'HO PERDIS: Els actors i les actrius més sexis

Les millors obres

1
Bodas de sangre
© Bito Cels
Teatre

Bodas de sangre

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

'Bodas de sangre' parla de la passió irrefrenable, d’aquella pulsió que arrossega la voluntat i esmicola la raó, en una societat tancada i ritualista on hi ha poc o cap espai per a la llibertat individual. És l’obra de Lorca més estrenada i de ben segur també la més complexa dins del cicle de les tragèdies andaluses. I ho és, al nostre entendre, per la seva càrrega simbòlica i per la intensitat d’una paraula poètica que ens deixa a la memòria un ressò persistent.

Time Out diu
2
La calavera de Connemara
© David Ruano
Teatre

La calavera de Connemara

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Martin McDonagh és un autor que no coneix la pietat. Els seus personatges són persones anònimes terribles, amb la simplicitat que no està renyida amb la picardia i un peculiar sentit comú. Un univers humà també molt estimat pels Coen i Mackendrick. Violència i candidesa, malvolença i generositat. A 'La calavera de Connemara' el protagonista –víctima resilent de la maledicència– és un pobre home, enterramorts ocasional.

Time Out diu
Advertising
3
Là
Teatre

icon-location-pin Vila de Gràcia
icon-calendar

Blaï Mateu es retroba amb el Lliure de Gràcia –hi va ser el 2011 amb 'Ï', un espectacle sobre l’exili– per presentar la primera part del díptic 'Sur la falaise'. Un pròleg de gestos canviants convertits en espai. Un vol arran del buit. Autors: Camille Decourtye i Blaï Mateu Trias. Cia. Baró d'Evel Cirk.

4
E.V.A.
© David Ruano
Teatre

E.V.A.

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

Quan quatre dones arriben als 50 anys sembla que no poden sinó mirar enrere com a dones, mares i professionals amb una certa nostàlgia i també desconcert. 'Tempus fugit'. La companyia T de Teatre commemora justament els seus 25 anys de feina amb una comèdia dramàtica que entre riure i riure reflexiona sobre el dolor que implica viure i com es gestiona emocionalment.

Time Out diu
Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com