Teatre i dansa a Barcelona: les obres que no et pots perdre

Seleccionem les millors representacions de teatre, dansa i comèdia que hi ha actualment a la cartellera
Be God is
© Clàudia Serrahima Be God is / Espai Dual
Advertising

La cartellera teatral i de dansa acostuma a oferir tantes actuacions interessants que és difícil decantar-se'n per alguna. Per això us hem preparat aquesta selecció amb les obres de teatre, dansa i comèdia més interessants que podreu trobar als teatres de Barcelona.


NO T'HO PERDIS: Els actors i les actrius més sexis

Les millors obres

1
L'omissió de la família Coleman
© Felipe Mena
Teatre

L'omissió de la família Coleman

icon-location-pin Teatre Romea, El Raval
icon-calendar

Tot i tractar-se d’una família peculiar, sigui dit en el sentit amable de la paraula, els Coleman conquereixen el cor dels espectadors allà on van. Ho van fer en la versió original argentina fa uns anys i de ben segur que hi tornaran en la versió catalana sota la direcció de l'autor, Claudio Tolcachir. Un família gens convencional però amb perfils humans i sentiments molt reconeixibles al voltant d’una àvia que fa front a les peculiaritats dels seus estimats amb una admirable normalitat.

Time Out diu
2
Hits
Teatre

Tricicle. HITS

icon-location-pin Teatre Victòria, El Poble-sec
icon-calendar

Tot repassant els esquetxos dels espectacles de Tricicle al llarg de 40 anys (i en són 99, segons ens diuen) n'he trobat alguns de magnífics que no hi són, a 'Hits', el seu comiat des escenaris. És una cosa que li pot passar a qualsevol seguidor d’aquests magnífics pallassos silents que, com li passa a tothom, s'han fet grans i que, amb bon seny i abans de caure en una certa decadència física, han decidit dir adéu. Tot i que la selecció ha estat feta (això ens diuen) pels fans a través de la pagina web o potser justament per això aquest 'Hits' sembla menys harmonitzat que el que ens tenien acostumats.

Time Out diu
Advertising