• Teatre, Musical
  • Crítica de Time Out

Ressenya

L'esbudellador de Whitechapel

3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

De: Marga Parrilla i Oriol Estefanell. Dir: Marga Parrilla i Oriol Estefanell. Amb: Roger Borrull, Clara Altarriba, Mónica Portillo, Mireia Casado, Víctor Genestar.
 
El Teatre del Raval és ja la referència del 'grand guignol' a Barcelona. 'L'esbudellador de Whitechapel' és un musical original de Marga Parrilla, Oriol Estefanell i el compositor Josep Ollé que acumula tots els tòpics del fulletó groc. A partir dels fets ja per si truculents del més famós assassí en sèrie, els autors carreguen encara més les tintes fins a fregar l'horror gòtic.
 
Però la inspiració més evident és el 'Sweeney Todd' de Sondheim, per l'atmosfera, els personatges i les seves amorals relacions. El repartiment compleix amb dignitat –cal destacar Mònica Portillo com l'alcavota Vicky– en un muntatge que s'esforça per ocultar el seu modest pressupost. La música té identitat en una trama amb tendència a fer-se feixuga, com si en els últims i llargs minuts volguessin sortir de l'embolic argumental i no trobessin una resolució a temps.

Detalls

Adreça
Preu
22 €
Horaris
De dj. a dv., 20.30 h. Dg., 18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà