Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Maldita fortuna

  • Teatre
  • 2 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

2 de 5 estrelles

Autor: Francis Veber. Direcció: Paco Mir. Amb: David Fernández, Pep Miràs, Susanna Garachana, Carles Gilabert, Marta Capel, Toni Sevilla, Anna Gras-Carreño.
 
'Maldita fortuna' és l'última obra estrenada per Francis Veber. L'últim èxit d'un col·leccionista d'èxits. Qualsevol productor signaria a cegues la proposta de muntar aquesta història d'un No-Ningú que ordeix una falsa inspecció d'Hisenda per fer-se visible davant del món cruel. L'amor, com en les velles històries del cinema mut, li arribarà per una altra via, per la solidaritat entre els desclassats. Rialles i tendresa.

Comèdia dividida entre el bàndol dels dolents i els bons, i algun dolent que resulta més bo que el pa. Espectacle amb totes les facilitats que ofereix al públic el teatre de bulevard –algun fins i tot el compaginen amb la consulta del WhatsApp sense perdre el fil– i que tot i així se suporta amb pocs sobresalts de veritable diversió. To baix per a una companyia que en general exhibeix moltes bones intencions però poca força còmica. La més contundent Susana Garachana.

Detalls

Adreça
Preu
18-24 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà