Norway. Today

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Dir. Àlex Mañas. Text: Igor Bauersima. Amb: Mariona Tena i Joan Carles Suau.

Julie, una noia jove, es vol suïcidar. Per què? Potser perquè no ha trobat el sentit de la vida i no té prou sentit de l’humor com els Monty Python. Però no ho vol fer sola. Busca algú que l’acompanyi.  El troba en un xat. August, un jove de 19 anys, que, sembla, no ha pogut decidir mai gran cosa i ha pensat sovint en el suïcidi. Julie i August és trobaran i faran el que tenen planejat.

L’obra del suís Igor Bauersima, inspirada en fets reals, no pretén desvetlla tant el perquè de la decisió com apropar-nos als últims moments de dos joves que, ens semblarà, tenen prou motius per viure però que a la fi, compliran el seu destí, el que ells han elegit.

Àlex Mañas va protagonitzar aquest obra fa més de deu anys a  l’antic Espai Brossa. I torna ara sobre ella com a director amb una mirada molt més clara, amb una direcció d’actors molt completa i detallista i amb uns intèrprets en estat de gràcia que amb la seva espontaneïtat donen credibilitat a un assumpte tan espinós, tan incomprensible. Mariona Tena i Joan Carles Suau estan esplèndids i ens brinden moments deliciosos, com el relat de la seva relació sexual. Mariona Tena és tot un descobriment. Habitual de series de televisió, brinda una composició d’un organicisme de cap a peus que té la força de la veritat. 'Norway' és una de les propostes més emotives, mes humanes i més recomanables de la nostra cartellera en aquests moments.   

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers