Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nues

  • Teatre
  • 1 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

1 de 5 estrelles
Autor: Roberto Santiago. Director: Eduardo Durán. Amb: Pep Munné, Mònica Pérez , Mone, Alba Sáez.
 
Un micro color carn travessa la galta de Pep Munné, Mònica Pérez, Mone Teruel i Alba Sáez. Una cicatriu ben visible. L'amplificació per a un musical sense pressupost. Però cantar no canten a 'Nues'. Parlen, això sí. Mires els intèrprets, però les seves veus metal·litzades –com de paper de vidre– sorgeixen dels altaveus laterals col·locats a l'escenari.
 
Esperes que en qualsevol moment un desfasament entre el moviment de llavis i el so elèctric es converteixi en un gag celebrat per un públic que anhela des de fa molts minuts una oportunitat per riure amb el vodevil. Però aquesta no arriba, ni amb el recurs desesperat de Munné de transformar el seu personatge de galant 'arturofernandesco' en un èmul de Jerry Lewis. Només cal –suposa l'experimentat actor– pujar-se el pantaló de xandall a l'aixella. Error. Ni amb aquestes.
 
Aquesta no-comèdia de Roberto Santiago és un trist espectacle que ha comptat ni més ni menys que amb dos directors, Eduardo Duran i Jaume Morató. Pel resultat observat, és possible que entre tots dos hi va haver un seriós problema d'agenda i entre equívocs, distraccions i imprevistos, cap va arribar a temps per completar una mínima tanda d'assajos. Gairebé va treballar més el tècnic de so.

Detalls

Adreça
Preu
19-25 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà