Pels pèls

Teatre, Comèdia
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autor: Paul Pörtner. Versió: Guillem-Jordi Graells. Director: Abel Folk. Amb: Jofre Borràs, Mercè Comes, Àlex Casanovas, Beth Rodergas, Pep Sais, Pep Planas.

'Pels pèls' és d’aquelles obres que poden pujar a l’escenari cada dècada amb la confiança que trobarà un públic nou o, fins i tot, repetidor. L’obra de Paul Pörtner porta al límit el joc amb els espectadors, que no sols poden triar qui serà l’assassí, sinó que poden preguntar als personatges el que vulguin,  cosa que converteix la funció de cada dia en única. I, esclar, si vas a una funció de tarda amb nens, la satisfacció està garantida, perquè aquets s’involucren en el joc amb un entusiasme contagiós.

'Pels pèls' és, a la fi, un entreteniment per a totes les edats que precisa, això sí, d’uns bons  intèrprets amb ganes de jugar. La producció que ara es veu al Teatre Condal és la mateixa del 2006 amb alguns canvis d’intèrprets i el cert és que segueix funcionant gràcies, sobretot, a personatges tan estripats com el pelut antiquari de Pep Sais o la senyora 'pija' de Mercè Comes.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers