Per amor a L'Hart

Teatre, Circ Gratis
Festival Per Amor a l'Hart
Foto: Festival Per Amor a l'Hart Festival Per Amor a l'Hart

Time Out diu

Dansa urbana, circ i arts de carrer en un festival de l'Hospitalet de Llobregat

Amb l'objectiu de retornar la cultura als seus orígens i a qui realment li pertany -el públic, la gent, les persones-, el Festival per Amor a l'Hart tornarà a ser del 16 al 18 de setembre l’epicentre cultural de l'Hospitalet, on la dansa, el circ i la música en viu, tornaran a omplir l’espai públic amb la seva energia, vitalitat, virtuosisme i essència.

Sense reserva prèvia, en aquesta XVII edició hi haurà tres escenaris amb les portes obertes fins omplir l'aforament.

Durant els 3 dies hi haurà la instal·lació artística de Jordi Rocosa, amb part de l’exposició retrospectiva “Sevilla 13, La Postindustrial, zona creativa”, que ens parla d'un món que ja no existeix. A banda d'això, us hem seleccionat les millors activitats!

Dijous 16

A les 21 h, la Always Drinking Marching Band -cinc músics de carrer que transiten entre el jazz, el rock, pop i el funk- presenten la seva darrera creació “Satisfacshow”, un espectacle músic-teatral.

Dijous a les 19.45 h la companyia de dansa Elelei” i la seva peça “A ciegas” amb Rafa Sagat i Sabrina Gargano presentaran una coreografia original i plena de frescor. A tothom ens han tapat els ulls per darrera per saber qui ha estat… però si es tractés d’alguna cosa més? 

Divendres 17

A les 21.30 h, la companyia de circ Du’k’to arriba amb “Lume”, un espectacle de mig format amb porters acrobàtics, malabarisme i números aeris per representar la metàfora de mirar-se al mirall. 

A les 20 h, 'Elelei' tornarà a repetir el seu espectacle de dijous.

Dissabte 18

A les 23.15 h, el músic veneçolà Lenin Jiménez “Güiroloco” i la seva banda de Salsa versionaran temes punk nacionals i internacionals i de The Goliards Collective, un projecte on està present el Taller de Músics de Barcelona. Música jazz i de l’época daurada del swing passats pel filtre jamaiquí.  Aquest filtre també els serveix per versionar a Madonna, The Beatles, Alicia Keys o Amy Whinehouse.

Però dissabte també hi haurà circ: El Cabaret de Circ serà un espectacle únic amb música en directe que sonarà a les 20.30 h, amb la Rolling Vibes Collective i les actuacions de Verónica Capozzoli (màstil xinès), Las Sistars (duet acrobàtic), entre d'altres. 

A més, Elías Aguirre tornarà al festival amb la seva nova peça “Flowerhead”, on tres personatges barrocs simbolitzen un ecosistema de fluctuant equilibri. 

Aquestes i moltes altres activitats animaran els carrers d'Hospitalet de Llobregat!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://festivalperamoralhart.com/
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers