Festival per Amor a l'Hart
Luis Montero Garcia-Manjaron
  • Teatre, Circ

Per amor a L'Hart Primavera 2022

Dansa urbana, circ i arts de carrer en un festival de l'Hospitalet de Llobregat

Publicitat

Time Out diu

Aquest any el Primavera arts de carrer o Per Amor a l'Hart Primavera compartirà calendari amb les festes de la ciutat de l'Hospitalet, els dies 22 i 23 d'abril. El festival d'arts escèniques omplirà el pati del Centre d'Art Tecla Sala, que serà l'epicentre de les actuacions de circ, dansa i música per a tots els públics.

Les activitats són gratuïtes amb l'objectiu d'apropar al públic les creacions artístiques contemporànies i de caràcter familiar, a partir d'espectacles de carrer. Així doncs, el pati del Centre d'Art Tecla Sala es convertirà durant dos dies en un espai per gaudir del circ i la dansa. Us hem seleccionat les millors activitats del festival perquè no us les perdeu!

Divendres 22

A les 17 h, hi haurà el taller de circ 'Ska Circus', per a tots els públics, on es podran descobrir propostes circenses en un ambient lúdic, de la mà de Cies. A les 18.55 h Ramiro Vergaz presentarà el seu espectacle de circ 'White Bottom', el seu últim treball en solitari.

Pel que fa a la dansa, la ballarina Cristina Hall i la companyia Symbiosis, a les 18.30 h, faran l'exhibició de la seva nova creació 'In-Habit'.

Dissabte 23

En el programa de dissabte també hi ha propostes de circ i dansa! A les 17.30 h, hi haurà l'espectacle 'Espera' de la companyia de Circo EIA. I a les 19 h, acompanyats de la música de 'Casi el mejor trío de tu vida', actuen Cèlia Marcé al trapezi, Cia.La Kanija a la bàscula i Surycata als hula-hops i malabars en un cabaret musical.

Aquestes i moltes altres activitats animaran els carrers d'Hospitalet de Llobregat!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
festivalperamoralhart.com/
Adreça
Horaris
Dv. i ds., a partir de les 18.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà