Polònia. El musical

Teatre, Musical
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

De: Jordi Galceran. Dir: Xavier Ricart. Amb:  Bruno Oro, Queco Novell, Agnès Busquets, Mireia Portas, Ivan Labanda,  Xavi Serrano, Anna Bertran i David Olivares.

La intervenció de Jordi Galceran a la segona aventura teatral de Minoria Absoluta ha estat providencial. Posseït per Camoletti ha embridat la farsa política que triomfa a la tele amb les estrictes regles del vodevil. Diapasó per a un espectacle que aquesta vegada no és un simple gag estirat com un xiclet, com era 'La família irreal'. Aquesta vegada "sí-sí", el muntatge s'independitza del guió televisiu.

Sense perdre la seva identitat -cal tenir cura dels fans-, 'Polònia, el musical' és un divertit encreuament entre la comèdia clàssica d'embolics i un deliri subversiu dels germans Marx. Gairebé tots els números musicals encaixen i un (l'"himne dels pirates" de 'Mar i cel') reinventa l'èpica testicular. A més sorprenen amb el nou dibuix de les caricatures de la tele. Sorpresa l'afecte que rep l'Espe (Aguirre) i sorpresa al final i els seus protagonistes. La temptació de l'spoiler és gran. Però no.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers