Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pseudo

  • Teatre
Publicitat

Time Out diu

'Pseudo' és una performance interactiva de Marcel·lí Antúnez Roca que compta amb l’acció dels espectadors, diverses pantalles, un Onomatopeion, un cap robotitzat i un actuant vestit amb un Dreskeleton. El Dreskeleton és una interfície corporal de naturalesa exosquelètica que vesteix Antúnez. 

Les arrels de la proposta escènica 'Pseudo' s’enfonsen en 'Cotrone', un muntatge que Antúnez va crear el 2010 i que inventava un quart acte inexistent de 'Els gegants de la muntanya', l’últim i inacabat drama de Luigi Pirandello. Ara, als relats que formaven part d’aquell acte final imaginari s’hi afegeixen les històries d’un Acte zero. I totes aquestes escenes es descomponen i s’entrellacen de formes diverses per originar noves narracions en un calidoscopi teatral forjat amb l’ajuda de les darreres tecnologies.

L’Arsenal de les Aparicions es una versió sofisticada del dispositiu que projecta ombres a l’interior de la cova platònica, i d’altres formes de projecció com la llanterna màgica, el cinema, els smartphones o els espais mecatrònics que utilitza Marcel·lí en les seves performances. Aquí no trobareu cap pati de butaques on us pugueu instal·lar còmodament mentre veieu el que passa a l’altre costat de la 'quarta paret'. Sereu part d’un espectacle que us mantindrà en moviment constant i on estareu envoltats de sons, projeccions, sensors i mecanismes autònoms.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà