Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
WRRR

Què coi és el White Rabbit Red Rabbit?

Parlem de l'espectacle del moment: Aquests 8 personatges pujaran a l'escenari amb un sobre a la mà. Què passarà? De què va? Aquí us donem algunes pistes... sense spoilers, això sí!

Publicitat

No us perdeu aquesta producció de Hause & Richman i El Terrat. La podreu veure  al Barts entre el 3 d'abril i el 19 de juny!

Sabíeu que White Rabbit Red Rabbit s'ha representat en tot el món?

Sabíeu que White Rabbit Red Rabbit s'ha representat en tot el món?

Aquesta espectacle, que ara arriba a Barcelona, s'ha representat a més de 15 països de tot el món amb intèrprets com Whoopi Woldberg, Nathan Lane, Alan Cumming o Ken Loach. De fet, el director Jordi Casanovas va descobrir aquesta obra a partir d'un tuit de l'actriu mexicana Itatí Cantoral, que també la va protagonitzar.
Els protagonistes llegiran el text per primer cop sobre l'escenari
©Marc Bordons Soler

Els protagonistes llegiran el text per primer cop sobre l'escenari

'White Rabbit Red Rabbit' és la primera obra de teatre en què els protagonistes (els actors i comunicadors) no sabran el text fins que pugin a l'escenari. Ni el text, ni la temàtica, ni tan sols sabran què hauran de fer quan surtin a l'escenari. El propi Casanovas ho explica: "En una producció més ortodoxa, hauríem contactat primer amb els actors i l’equip tècnic. Hauríem encarregat una escenografia i un disseny de so i llum uns mesos abans d’assajar. Hauríem assajat unes set o vuit setmanes amb els actors. Hauríem après intencions, significats i sentits nous de l’obra". Aquesta, però, és una obra molt diferent...

Publicitat
Són uns valents!
©Iván Moreno

Són uns valents!

Casanovas en explica el procés: "Truquem a les actrius i als actors. Les converses resulten ser una mica surrealistes. En tot cas, mai semblants a una conversa habitual per proposar-los actuar en una obra. No els podem explicar res. De fet, si la llegeixen o busquen a Google, ja no hi podran participar". Àngel Llàcer, Jordi Basté, Clara Segura, Nora Navas, Bruno Oro, Berto Romero, Silvia Abril i Àngels Barceló pujaran a l'escenari del Barts amb un sobre a la mà: són uns valents!
El text és brutal
Foto: Sala Barts

El text és brutal

Això és, ras i curt, el que ens explica Jordi Casanovas del primer cop que va llegir el text de Nassim Soleianpour: "És una idea genial. Genial. A més, l’obra té molts temes i moltes preguntes que connecten amb mi automàticament. Em moro d’enveja. Com m’hauria agradat escriure una obra com aquesta. Com m’hauria agradat pensar un mecanisme com el que ha pensat en Nassim. Però, a la vegada, no envejo en Nassim. La seva situació, mentre escriu l’obra, no la desitjaria a ningú. Ep! No us puc explicar res més!" Per experimentar-ho caldrà anar al BARTS a partir del 3 d’abri
Publicitat
És l'obra més misteriosa de la temporada

És l'obra més misteriosa de la temporada

Hem promès no fer-vos spoilers, així que no podem explicar-vos exactament de què va, ni quin és l'argument. Us convidem a que vosaltres també feu un salt al buit, a que sigueu valents: obriu els ulls i deixeu-vos portar. I, sobretot, quan sortiu del Barts seguiu-nos el joc i no li expliqueu a ningú què heu vist. Ssssshh!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat