Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sala Beckett

  • Teatre
  1. Sala Beckett
    Foto: Edgar OrtizSala Beckett
  2. Sala Beckett
    Foto: Edgar OrtizSala Beckett
  3. Sala Beckett
    Foto: Edgar OrtizSala Beckett
Publicitat

Time Out diu

Si hem de parlar d’un referent dins el món de la dramatúrgia catalana, un d’ells és, sens dubte, La Sala Beckett. Amb 3 dècades de trajectòria i experiència -ja fa quatre anys que la seva activitat es va traslladar de Gràcia a Poblenou- ha deixat passar pels seus escenaris artistes amateurs i grans professionals, sempre apostant per la creació, la formació, l’experimentació i la promoció de dramatúrgia contemporània, a part de la gran producció i programació d'espectacles.

Un imprescindible del teatre i la cultura!

Escrit per
Contingut patrocinat

Detalls

Adreça
Carrer de Pere IV, 228-232
Barcelona
08005
Transport
Poblenou (L4) Glòries (L1)

Què hi ha ara mateix

Tardor Sanchis

La Beckett ret tribut al dramaturg i director valencià José Sanchis Sinisterra i a la seva influència sobre els teatres català i espanyol amb un cicle inspirat en la Tardor Pinter que ell mateix va impulsar l’any 1996.  L’enceta, del 20 al 24 de setembre, Castroponce. Teoría y praxis para una vanguardia del siglo XXI, una obra de Pablo Rosal que s’ofereix com a obsequi al mestre de dramaturgs i que recrea el simposi sobre teatre polític que va tenir lloc el 2015 en aquest petit municipi val·lisoletà.  Continua, això sí amb obres de Sanchis. Del 27 de setembre al 29 d’octubre s’hi podrà veure El lector por horas (amb Pep Cruz, Pere Ponce i Mar Ulldemolins dirigits per Carles Alfaro) i, del 29 de setembre a l’1 d’octubre, ¡Ay, Carmela!, el seu text més conegut (amb Paula Iwasaki i Guillermo Serrano, i direcció de Yolanda Porras). A l’octubre, el cicle continuarà amb Los desiertos crecen de noche i Vitalicios, que dirigirà Sinisterra mateix.

Los desiertos crecen de noche

Espectacle amb música en directe, interpretat i codirigit per Clara Sanchis i David Lorente, que recull algunes de les peces breus més “dramatúrgicament perverses” del valencià José Sanchis Sinisterra. Humor, misteri, imaginació i la paraula al centre de tot.

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà