Solo

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: August Strindberg. Traducció: Carolina Moreno. Direcció: Teresa Vilardell. Dramatúrgia: Pep Paré i Teresa Vilardell. Amb: Marc Martínez, Carolina Moreno, David Anguera, Verónica Navas.
 
La pedagogia està matant l'espectacle. Tenir un text interessant ('Ensam' de Strindberg) i un bon actor (Marc Martínez) és pel que sembla insuficient. A més cal introduir acotacions biogràfiques que expliquin l'autor, el seu context, recepció i posteritat; il·lustracions psicoanalítiques –amb Buñuel com a nord–, i un personatge al piano. Més minuts de funció, no més minuts de teatre.
 
Teresa Vilardell té els mínims elements necessaris i un acurat disseny d'il·luminació per oferir un bon muntatge a partir de les reflexions que va deixar l'autor en un llibre que glossa el seu retorn a Estocolm, als seus carrers, amics i records. Tot i que Martínez abusa de l'emotivitat en alguns episodis, en conjunt ofereix una interpretació de controlada intensitat, amb imaginatives relacions entre ell i el públic. Especialment quan el deixen sol.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers