Sota zero

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autora: Carla Torres. Direcció: Carles Mallol i Carla Torres. Amb: Anna Bellmunt, Carla Torres, Carles Goñi, Joel Minguet i Patrícia Mendoza.
 
La comèdia amb cadàver i esperit burleta es posa al dia amb Carla Torres. 'Sota zero', que adopta en la forma maneres del teatre contemporani (sincretisme escènic, gestualitat codificada i coreografiada), està en el fons més emparentada amb l’obra de Jardiel Poncela o Paso que amb Ionesco. Potser l’expressió és més salvatge, però l’essència que n’emana és la de la tradició.
 
Comèdia de saló amb personatges carregats de secrets, morts a la recambra i girs inesperats de la trama. És 'El cadáver del señor García' o 'Cuidado con las personas formales' reinterpretades segons els cànons de l’avantguarda.
 
Conclusió no necessàriament negativa; tot i que es podria haver après més d’aquests autors ‘conservadors’ que sabien com tancar les seves comèdies. Aquí s’anuncia un part i l’arribada d’un personatge en off i s’apaguen els llums. Adéu. I ningú no sap per què acaba aquí el que havia començat amb un cadàver.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers