Stomp

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Fins i tot dins d’una bossa d’escombraries podem trobar coses per crear ritmes. Sobretot si la bossa l’ha omplert el creador de 'Stomp'. Aquesta espectacle basat en la percussió feta amb objectes quotidians, però que va més enllà  tot barrejant humor, una mica de malabarisme i moviments ben coreografiats, es guanya la complicitat del públic des del primer moment i el fa participar sonorament diverses vegades.

'Stomp' torna a Barcelona. Qui no l’ha vist, que hi vagi perquè és una producció intel·ligent amb unes curioses i potents sonoritats, ben mesurada i ideal per riure i  entretenir-se. I tot surt de la idea aparentment senzilla de què amb qualsevol cosa es pot fer ritme. Des d’una escombra a unes aigüeres metàl·liques de cuina, uns cubells de brossa, unes capses de llumins o uns encenedors. Qui no ha picat amb les copes amb la forquilla? Qui no ha fet servir alguna taula com a tambor?

'Stomp' és una marca internacional, amb incursions en la publicitat, que no ha canviat molt amb els anys però que escull molt bé els intèrprets, que tenen alguna cosa d’arquetips (el corpulent, l’escanyolit, el clown despistat, el raper, la dona agressiva) que suen la samarreta de valent en un espectacle que acaba en una batucada d’aquelles que encenen la platea. –Santi Fondevila.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers