Teatre en petites dosis

Teatre, Microteatre

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El fenomen del microteatre comença a arrelar a Barcelona i les iniciatives entorn d’aquesta modalitat són cada cop més potents. Els qui vulgueu gaudir d’aquestes obres en versió reduïda, no us perdeu el Píndoles, un festival de microteatre fora del teatre que es fa del 3 al 5 de juny a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat, un edifici històric, entre modernista i neomoresc, construït el 1906 i situat entre Vallcarca i el Coll. Cerveses Moritz, lligat a la cultura i l’emprenedoria de la ciutat, n’és un dels patrocinadors.

Entre el divendres 3 de juny i el dissabte 4, s’hi han programat dotze microobres inèdites. Per tal que les pugueu veure totes, cada una es repetirà quatre vegades. 

L’aforament també serà reduït, com a màxim hi podran assistir vint persones per sessió i la durada és curta, no supera els 15 minuts per obra. Les representacions es faran entre les 20 h i les 24 h. 

La programació, seleccionada amb molta cura, té obres de tots els registres. Riureu molt amb obres com B.I.C o Sandàlies, però també us caurà alguna llàgrima amb el drama Refugis i el suspens us mantindrà expectants fins al final en muntatges com Es busca un Seat Ibiza.

El diumenge 5 serà el torn del públic familiar. S’organitzarà un circuit teatralitzat amb titelles i contes per diferents espais de la seu dels Lluïsos de Gràcia, a partir de les 12 h, seguint els trets característics del festival. 

També us ho posen fàcil amb el preu. Cada obra costa 3,50 euros si compreu l’entrada anticipada a la web i 4 euros si la compreu a la taquilla.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies