T'estimo però no tant

Teatre
2 de 5 estrelles
T'estimo però no tant
T'estimo però no tant

Time Out diu

2 de 5 estrelles
Autor: José Luís Alonso de Santos. Versió catalana i Direcció: Miquel Murga. Amb: Ferran Castells, Mònica Corral i Josep Linuesa.
 
'T‘estimo però no tant' és la versió catalana de l’obra de José Luis Alonso de Santos 'Pares i Nines.' Una comèdia amb un plantejament força similar al de 'L’estranya parella' de Neil Simon: un home separat busca refugi i consol emocional a casa d’un amic. En aquesta, un d’ells, és pacient, serè i ordenat, i l’altre, eixelebrat i cridaner. Hi ha una veïna sexy per estimular els dos mansos. 
 
Obra per a dos actors que vulguin fer passar una bona estona als espectadors.  El resultat no és del tot estimulant, hi ha alguns moments per riure, però queda força lluny dels objectius. Primer perquè el text resulta llarg i reiteratiu i la versió catalana ha desaprofitat l’avinentesa per a pentinar-lo. Segon, perquè la direcció de Miquel Murga no encerta amb el ritme i una gran part dels gags queden en brometes. Volem destacar el curiós mimetisme interpretatiu de Ferran Castells amb Joan Pera.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers