Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

The Feliuettes

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Dramatúrgia: Xavi Morató. Direcció: Martí Torras Mayneris. Intèrprets: Laia Alsina, Maria Cirici, Laura Pau i Gerard Sesé. Veu en off: Núria Feliu.

Si pertanys a la secció de l'univers sense empatia per Núria Feliu, val la pena entrar al Maldà per gaudir de 'The Feliuettes'. Si formes part del seu exèrcit d'admiradors, també. Aquesta revista autoparòdica, amb un argument tan rocambolesc i absurd com el de 'Help!' (la pel·li de The Beatles), és una divertida reivindicació d'una figura engolida per la seva pròpia –i molt cultivada– caricatura de "la canta-actriu catalana", tan entregada a la causa que la llegenda diu que on no arribava Ferrusola hi havia la Feliu.

Després de la geganta de Sants –amb un paper destacat en aquest muntatge– hi ha moltes altres Felius potser més interessants, rescatades per Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau, acompanyades al piano per Gerard Sesé. Molt bones veus i sorprenents còmiques que es multipliquen en una infinitat de personatges, inclosa una bruixa de 'Macbeth'.

Detalls

Adreça
Preu
14-20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà