The Rocky Horror Show
Photo credit: David FreemanRocky Horror Show 2022 - Stephen Webb as Frank N Furter, Haley Flaherty as Janet, Richard Meek as Brad, Ben Westhead as Rocky, Suzie McAdam as Magenta, Kristian Lavercombe as Riff Raff, Darcy Finden as Columbia, Joe Allen Dr Scott, Reece Budin, Fionán O'Carroll, Stefania Du Toit and Jessica Sole as The Phantoms
  • Teatre

The Rocky Horror Show

Aquest musical, en anglès, celebra el seu 50è aniversari i fa parada a Barcelona

Publicitat

Time Out diu

El musical The Rocky Horror Show iniciarà la gira europea per celebrar el seu 50è aniversari a la capital catalana, l'única parada que farà a l'Estat. Arriba amb la mateixa producció de Londres, en versió original en anglès i amb subtítols en castellà, i es podrà veure al Teatre Coliseum durant dues úniques setmanes: del 24 d'octubre al 5 de novembre.

Quinze actors i actrius narren, al ritme de la música en directe, una història de ciència-ficció, terror, comèdia i música, i fomenten la participació del públic que se l'anima a vestir-se amb les disfresses més extravagants. Entre els artistes hi trobem Kristian Lavercombe, que ha fet més de 2.200 funcions al muntatge al West End de Londres. 

Aquest musical de Richard O'Brien, estrenat el juny de 1973 al Royal Court Theatre, s'ha convertit en el musical contemporani que ha estat més temps a cartell de forma interrompuda. L'han pogut veure més de 30 milions de persones a més de 30 països i ha estat traduit a 20 idiomes diferents.

El musical continuarà rodant per altres ciutats europees com París, Torí, Nàpols, Roma, Milà i Dublín passant també per Sidney i Melbourne. Les entrades valen entre 37 i 64 €.

Detalls

Adreça
Preu
37 - 64 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà