Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tot pels diners 1: Mammón

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Creació i direcció Nao Albet i Marcel Borràs. Amb: Nao Albet, Javier Beltrán, Paula Blanco, Marcel Borràs, Mima Riera, Manel Sans.
 
D’entrada, una cosa que cau com el plom: l’escena d’aquesta ciutat necessita com l’aigua Nao Albet i Marcel Borràs, la seva creativitat expansiva, l’ambició teatral sense límits. Però no tot el que fan és or. I aquest 'Mammón' té algunes fissures importants. Per començar, el tancament argumental, amb buits importants, ja que no acaben bé l’obra. Podríem continuar pel ritme, que no s’enlaira fins que surten tots a escena. I finalitzaríem amb un tema moral: amb els temps que corren, com ens quedem després de veure dos nanos superdotats plantejar una obra sobre com cruspir-se 40.000 euros públics en una festa interminable a Las Vegas com si fossin Hunter S. Thompson.
 
Això no obstant, la peça és una història trepidant que comença a la guerra de Síria i ens engalta cinc bufetades per segon a partir del segon terç de funció. M’ho vaig passar pipa, però esperava més coses d’aquest parell.

Detalls

Adreça
Preu
12-21 €
Publicitat
També t'agradarà