Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Traduccions-Translations

  • Teatre
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

De: Brian Friel. Traducció: Joan Sellent. Adaptació: Joan Yago. Dir: Ferran Utzet. Amb: Enric Auquer, Janny Beacraft, Ivan Benet, Òscar Intente, Monste Morillo, Albert Prat, Júlia Truyol, David Vert i Ramon Vila.

Ja no estem acostumats a veure muntatges com aquest, amb grans històries explicades a foc lent, amb delicadesa, amb un actor per personatge, cosa que ens permet veure com creix, com canvia. L’obra de Brian Friel té aquesta capacitat irlandesa de captivar-te a nivell melancòlic, de fer-te oblidar de tot el que has viscut abans d'entrar al teatre. Amb el director, Ferran Utzet, que t’acarona amb un guant de vellut amb les mirades del Tinent Yolland (magnífic Ivan Benet), la bogeria del mestre Hugh (encertat Ramon Vila) o la transformació emocional d’Owen (camaleònic David Vert).

Ens parla d’Irlanda, 1833, i potser li sobra el to pedagògic, amb els aparts històrics. I parla de nosaltres, no del país, sinó de les emocions que sentim, el bé i el mal, l’amor i el compromís. Una gran funció!

Detalls

Adreça
Preu
26 €
Publicitat
També t'agradarà