Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Trapezi 2022

  • Teatre, Circ
  1. 'L'Y'- Yldor Llach
    Foto: Trapezi'L'Y - L'ànsia per volar'- Yldor Llach
  2. 'Maña' - Manolo Alcántara
    Foto: Claudia Saez'Maña' - Manolo Alcántara
  3. 'Sweat & Ink' - Barcode Circus Company
    Foto: Trapezi'Sweat & Ink' - Barcode Circus Company
Publicitat

Time Out diu

De l'11 al 15 de maig, Reus torna a convertir-se en ciutat d'il·lusions i acrobàcies amb les millors propostes de circ català i internacional

Màgia, risc, humor, un ambient familiar i alegre... Trapezi, la Fira Internacional de Circ de Catalunya, torna a instal·lar-se a la capital del Baix Camp!
Reus serà aquell escenari obligatori per grans i petits que vulguin gaudir d'espectacles que caminen mantenint l'equilibri entre moments de tensió i estones on respirar.
De l'11 al 15 de maig, el festival acollirà més d'una vintena d'espectacles de companyies locals i internacionals que mostraran les millors propostes del circ contemporani actual. Hi podrem veure estrenes d'alt nivell com 'L'Y - Ànsia per volar' de la catalana Yldor Llach, coproduïda per Trapezi i carregada de poesia visual inspirada per Brossa i Duchamp. O 'MAÑA' de Manolo Alcántara, Premio Nacional de Circ 2021, un espectacle-instal·lació monumental!
D'arreu del planeta arriben propostes com 'Sweat & Ink', de Barcode Circus Company, de Montreal, que l'estrenen a Catalunya. O també 'Rústico' de la brasilera Barnabô. Tampoc faltarà 'Cabaret', l'espectacle de circ contemporani de gran format i producció de Trapezi, sota la direcció de Marta Sitjà i presentat per Mama Calypso i Lolo Fernández.
Teniu ganes d'un còctel d'emocions? Compreu-ne les entrades a la web!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà