Trilogia Mozart. Cosí Fan Dei Furbi

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Dramatúrgia i direcció: Gemma Beltran. Amb: Robert González, Qu­eralt Albinyana, Anna Herebia , David Marcè i Albert Mora (en alternança amb Marc Pujol i Toni Viñals).

Després d’aquella deliciosa 'Flauta màgica', la companyia Dei Furbi segueix al món de l’òpera amb un espectacle que manté inalterables les virtuoses línies de treball del grup, que passen per una dramatúrgia senzilla i clara, un alt nivell interpretatiu, fins i tot amb les veus, i una proposta essencialista plantejada com un joc lúdic i d’una plasticitat molt neta.

Òbviament que no es poden resumir 'Così fan tutti', 'Don Giovanni' i 'Les noces de Figaro' en poc més d’una hora i de minuts i per això la directora de la companyia, Gemma Beltran, resumeix la primera a un simple esquetx, la segona a poc més i dóna mes temps a la tercera, més teatral i que li serveix a més per reivindicar la figura de la dona que les altres dues deixen força tocada. Atenció a la troballa del mirinyac gegant. Potser massa gran per a La Seca. Aquesta companyia necessita més aire. Molt recomanable.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers