Viure sota vidre

Teatre
3 de 5 estrelles
Viure sota vidre

Autor: Ewald Palmetshofer. Traducció: Sarah Bernardy, Mireia Pàmies, Marc Rosich. Direcció: Sarah Bernardy. Amb: Míriam Escurriola, Jordi Llovet/Cédric Chayrouse, Mireia Pàmies.

El teatre de l'austríac Ewald Palmetshofer planteja situacions quotidianes amb un llenguatge dramàtic complex. 'Viure sota vidre' és el retrobament de tres amics (dues dones i un home) que han arribat als 30 sense saber què fer amb els records que els uneixen. Un passat en què van compartir ideals, il·lusions, casa i llit.

Tot estava per fer i les primeres ferides no semblava que deixarien cicatriu. Després les cruïlles els van separar, i les cicatrius no van desaparèixer. Sarah Bernardy ha sabut com modular l'aire d'una obra que deixa molta llibertat al director perquè posi els accents sobre el drama o la comèdia, on millor li convingui. La seva combinació és interessant, buscant l'equilibri entre els diferents ritmes i tons que introdueix l'autor, des del més antinatural –gairebé d'assaig poètic– al més naturalista.

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening