Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cuba: Tómate un Havana 500

Cuba: Tómate un Havana 500

Viatge Dimecres 26 juny 2019
1/2
La Havana
2/2
La Havana

Una xerrada amb mojito inclòs per celebrar els 500 anys de la fundació de La Havana i descobrir més d’aquesta destinació espectacular

Aquest any es commemora el 500 aniversari de la fundació de la ciutat de La Havana. I, per celebrar-ho, l’agència de viatges PANGEA The Travel Store organitza una presentació sobre aquesta apassionant destinació a la seva botiga de viatges de Rambla Catalunya, 23, considerada la més gran del món.

Durant l’esdeveniment es parlarà sobre ‘Havana 500’, un viatge dissenyat per PANGEA en el què es visita La Havana, Santa Clara, Cienfuegos, Trinidad i Matanzas. Viatge que inclou activitats dissenyades específicament per celebrar el 500 aniversari de la ciutat, com presentacions d’agrupacions de música tradicional, iniciatives culturals, el llançament del ‘Libro 500’ i de la revista ‘Habana Hoy 500’, concerts...

A més, s’oferirà una degustació de mojito i es sortejaran, entre tots els assistents, un sopar en un restaurant cubà i quatre ampolles de rom.

Si no us ho voleu perdre, apunteu-vos a l’esdeveniment al web de PANGEA per reservar la vostra plaça i anoteu la data a l’agenda: serà el proper dimecres 26 de juny a les 19 h. I brindeu per La Havana!

Lloc de la ubicació PANGEA The Travel Store
Contacte
Adreça Rambla Catalunya, 23
Barcelona
08007
Static map showing venue location
    • PANGEA The Travel Store
LiveReviews|0
1 person listening