Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Bars amb wifi a Girona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Wifi
© martiapunts

Bars amb wifi a Girona

Mai sabeu on anar a treballar? Esteu cansats d'haver de gastar les dades del mòbil? En aquesta guia trobareu els bars gironins amb wifi

Per Aída Pallarès
Advertising

No sabem viure sense Internet: sense enviar whatsapps, queixar-nos per Twitter dels retards de la Renfe o 'instagramejar' la realitat que ens envolta. I, paradoxalment, encara resulta difícil trobar bars amb wifi gratuït en aquesta ciutat. Després de molta recerca i cafès, però, n'hem trobat una petita pila. Bars des d'on podreu continuar treballant, enviar mails, tuits i postejar qualsevol cosa a Facebook sense patir per la factura del mòbil a final de mes. Si ens n'hem deixat algun, no dubteu en dir-ho als comentaris: aquesta guia ha de continuar creixent! 

11. Blanc

Restaurants Mediterrània Est

No és un bar, és un restaurant. Però com que els establiments amb wifi no són massa fàcils de trobar, també l'afegim a la llista. El Blanc, ubicat dins l’Hotel Ciutat de Girona, és una bona opció per als que us toca menjar a fora sovint. Combinen els plats de manera equilibrada però no per això més avorrida. De primer, sempre hi trobareu una crema o una amanida condimentades amb gràcia, com l’amanida de maduixots amb formatge de cabra. Els segons inclouen opcions de carn i de peix i, per als més primmirats, sempre n’hi ha algun a la planxa. Per posar un exemple: bacallà gratinat amb allioli de mel o entrecot de vedella de Girona. S’adapten a tots els públics, per això inclouen plats aptes per a celíacs i vegetarians. Aprofiteu-ho! Els caps de setmana també tenen menú! 

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising