Especial xiringuitos de Girona i la Costa Brava

Urbans, a primera línia de mar, bohemis, 'chics' o tradicionals. Tenim 'xiringuitos' per donar i per vendre!

Xiringuito Canyelles
Xiringuito Canyelles

Ni a casa ni a la platja. Els de Time Out a l'estiu fem vida als xiringuitos. Urbans, a primera línia de mar, bohemis o els que tenen un encant tradicional: ens agraden tots. Per això hem optat per fer-vos un recull amb una pila de xiringuitos. Gaudiu-los! I si ens hem deixat el vostre preferit, no dubteu en dir-nos-ho en els comentaris! 

Els millors xiringuitos de la Costa Brava
Restaurants

Els millors xiringuitos de la Costa Brava

Ja siguin de xiringuito o de bar 'brick and morter', no hi ha cosa més imprescindible durant un dia de platja que uns calamars a la romana o uns musclos a la marinera. El problema és que a les nostres costes abunden indrets dirigits per desaprensius on us hi deixareu l’extra de juny en unes quantes tires de goma arrebossades i unes cloïsses que criden diarrea des del plat estant. Ens hem pres de manera personal el fet que això no ens passi mai més, i hem començat una llista on no hi estan tots els que són, però sí destaquem alguns dels millors indrets per fer unes tapes durant un dia de platja o, fins i tot, en un assolellat migdia d’hivern.

9 xiringuitos que triomfaran aquest estiu
Bars i pubs

9 xiringuitos que triomfaran aquest estiu

L'estiu no seria el mateix sense els "xiringuitos". Tot i que l'època daurada va ser fa relativament poc -durant els anys 50 i 60 del passat segle, quan Truman Capote, Frank Sinatra o Sophia Loren visitaven la Costa Brava-, ja formen part de l'imaginari col·lectiu gironí. De xiringuitos en tenim molts, però en aquesta llista trobareu els que per una raó o per una altra creiem que triomfaran aquest estiu. Per la ubicació, per la qualitat dels seus còctels i el peixet fregit o, senzillament, perquè són al·lucinants. Si creieu que ens n'hem deixat algun, ens ho podeu dir als comentaris!

7 xiringuitos urbans de Girona
Bars i pubs

7 xiringuitos urbans de Girona

Odieu sentir la sorra entre els dits? Us agobia prendre una canya o menjar una bona tapa de peixet fregit amb la típica banda sonora de la platja de fons? Ens aquests xiringuitos no hi trobareu parelles jugant a pales ni joves amb la música alta però us podreu prendre un còctel d’allò més refrescant i, fins i tot, estirar-vos en una gandula. Descobriu els nostres xiringuitos urbans preferits de Girona i la Costa Brava!  

Els xiringuitos de la Costa Brava amb més bona teca
Restaurants

Els xiringuitos de la Costa Brava amb més bona teca

Siguem sincers: Menjar a la platja mai ha tingut massa bona fama. Durant anys, de fet, ha estat sinònim d'entrepà de llom plastificat i amanides sorrenques. Ara bé, si visiteu aquests xiringuitos d'intenció gastronòmica innegable, segur que menjareu com cal. Oblideu-vos de paelles infumables, patates congelades i gambes que diuen ser de Palamós. Bon profit! 

Advertising