Després d’anys d’estendre diàriament les aromes més llamineres al carrer de la Creu, aquesta pastisseria de referència ha obert un espai de perdició prop del parc del Migdia on hi trobareu tot el que els ha fet tan coneguts: alta qualitat en un increïble ventall de pastissos, pastes de te, xocolateria, bunyols, panellets o rebosteria de producció pròpia per llepar-se’n els dits. I, evidentment, croissants de xocolata. Esponjosos, embriagadors i amb les puntes ben cruixents. Es desfà a la boca. Prepareu-vos per obrir l’arca del tresor i... adéu, dieta!
El croissant de xocolata és, sovint, el secundari. Sempre prioritzem els de mantega. Tot i que, curiosament, el de xocolata és el protagonista de la família i el que ocupa totes les llistes de millors croissants és, sempre, el de mantega. Els de xocolata són els primers que s’acaben a totes les festes, absolutament totes. Sense cap mena de dubte. Ja babegeu al pensar en un croissant farcit fins a rebentar de cacau? Ens ha costat triar, però aquí teniu els nostres preferits de les comarques gironines.