Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Els millors dolços de Girona
Si perdeu el cap pels dolços, no sabeu dir que no a un bon pastís ni voleu renunciar a esmorzar un croissant cada dissabte... Aquesta és la vostra guia!
Quin croissant s'ha de tastar sí o sí? Quin pastís? On fan la millor coca de vidre? Tot això i més és el que trobareu en aquesta guia. La dels que són, per nosaltres, els millors dolços de la ciutat de Girona. Deixeu el cinturó a casa i poseu rumb a aquestes pastisseries. Bon profit!
La tatin de Can Xapa
El pastís de pastanaga de Casa Moner
Els croissants de mantega de la Pastisseria Noguera
El flamet de Casa Moner
Pastes, pastissos, coques, merengues i pans de tota mena és, més o menys, el que trobareu a Casa Moner. Fins aquí res de nou. El que potser no sap tothom és que fan un dels millors flamets de la ciutat. Possiblement el millor. Dolç però no embafa, petit però no minúscul i amb la textura perfecte. Una meravella que ens porta directes al nirvana.
El croissant de xocolata de l'Antiga Casa Bellsolà
La coca de vidre de Santagloria
La família Santagloria porten més de 150 anys dedicant-se al pa i a la brioixeria artesana. L’objectiu, des del 1963 que van obrir la primera Santaglòria és unir experiència i innovació, tradició i avantguarda. Un univers dolç on els croissants conviuen amb els cronuts i els xuixos amb els holes. Un dels grans productes de la Santagloria és, sens dubte, la coca de vidre. Una recepta que, tot i ser molt típica en el nostre país, no a tot arreu la fan bé. Nosaltres ho tenim clar: una bona coca de vidre ha de ser fina, cruixent i daurada. Com la de Santagloria.
La rosa del desert de Can Tornés
La coca Ermessenda de la Reverter
El Panet del Rocambolesc
