Idees per un cap de setmana romàntic a Girona

Les millors idees per passar un cap de setmana romàntic a Girona i la Costa Brava

Resort Costa Brava
© kavalenkauResort Costa Brava

No sabeu on anar amb la parella o amant? Voleu passar un cap de setmana al·lucinant i inoblidable a Girona o a la Costa Brava? Us recomanem llocs, restaurants i hotels absolutament idíl·lic.

Llocs romàntics a Girona
Bars i pubs

Llocs romàntics a Girona

El lloc escollit pot ser el 50% d'una cita. Ens deixem enamorar per aquests racons de somni de Girona i la Costa Brava.

Els restaurants més romàntics de Girona
Restaurants

Els restaurants més romàntics de Girona

Sempre hi ha una excusa, ja sigui una primera cita o una celebració d'aniversari amb la parella de tota la vida, Girona és una ciutat que convida al romanticisme. Un sopar i un passeig per la part antiga de la ciutat són garantia d'una nit inoblidable. Els restaurants de la ciutat saben com treure-li suc al decorat de conte de fades que es respira a la ciutat. Opteu per pujar a l'Empordà? No patiu! Hem inclòs uns quants restaurants idílics de la Costa Brava. Trobareu propostes de tot tipus, des de les més formals fins a les més casolanes, per passar una nit amb naturalitat però amb un punt entranyable. La resta, és cosa vostra. 

7 llocs per a una cita a Girona
Què fer

7 llocs per a una cita a Girona

Teniu una cita i no sabeu on portar-la? Esteu cansats d'anar a sopar al frankfurt de sempre i als Albéniz després? Nosaltres també. I per això hem fet una llista de set llocs ideals i absolutament idíl·lics per portar la parella o la futura parella. Set dels indrets més romàntics de Girona i un bonus track per si tota la resta falla.

Els hotels més romàntics de la Costa Brava
Què fer

Els hotels més romàntics de la Costa Brava

Diguem-ho clar: A tots ens agrada passar, de tant en tant, una o dues nits a un hotel. Encara que els tinguem ben a prop de casa, la Costa Brava està plena d'hotels al·lucinants ideals per tornar a connectar amb la parella. Hotels que ens recorden que, contra tot pronòstic, el romanticisme no ha mort. Aquests són alguns dels nostres preferits. 

Advertising