El Kaito Ă©s un restaurant japonès amb tocs de fusiĂł que porta el producte fresc per bandera. Com a bon restaurant palamosĂ, el peix Ă©s el fort del Kaito i a banda de la carta habitual compta amb tot de suggerències del dia proposades a partir del peix que ofereix la llotja de pescadors. A mĂ©s a mĂ©s, nomĂ©s d’entrar pots fer un cop d’ull al mostrador on hi ha exposada tota la matèria prima (fresquĂiiiiissima) per començar a salivar. A la seva carta hi trobarĂ s clĂ ssics japonesos com makis i uramakis increĂŻbles o plats de fusiĂł com les gyozes de peix blau o els nigiris de magret. Entre els plats imprescindibles hi ha un magnĂfic ceviche o un apetitĂłs entrecot de vaca reposada si busqueu una alternativa al peix. La nota negativa del local Ă©s que Ă©s un xic petit i per tant, cal reservar. Supleix aquesta debilitat amb escreix però amb punts forts com la seva localitzaciĂł mĂ©s que cèntrica o el fet que ofereixen servei take away.
Sushi, ceviches, mariscades... tots són grans invents gastronòmics que es preparen sense necessitat d'encendre el foc. N'ets fan? Doncs espera't a conèixer els 10 restaurans que et presentem a continuació, que rendeixen culte als plats crus.