Esport i salut

Propostes per cuidar el cos i la ment5 llocs a l'aire lliure

1

Parc de la Ciutadella

Construït la segona meitat del segle XIX, aquest parc és un dels principals referents dels espais verds de Barcelona. La cascada monumental i el llac artificial formen part dels seus encants, i està especialment indicat per anar-hi amb canalla. Podreu fer un passeig en barca al llac, jugar a ping-pong o fer altres activitats de temporada, com ara balls al quiosc del parc. Dins el parc es poden fer passejos entre fonts, escultures i altres elements ornamentals molt atractius i interessants.

  1. Pg. Lluís Companys, 2, Ciutat Vella, 08018
Informació
2

Park Güell

El park Güell és un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Des de 1984 és Patrimoni de la Humanitat ja que és considerat com una de les creacions més importants d’Antoni Gaudí, a més de ser únic i d’haver suposat una gran influència en molts moviments i en d’altres artistes de l’època. Gaudí volia emular les ciutats jardí angleses i es va obsessionar en aconseguir una perfecta integració de les seves obres en la naturalesa. La sargantana, a l'escala principal, és l'emblema del parc.

  1. Carrer d'Olot 5, Horta-Guinardó, 08024
Informació
3

Castell de Montjuïc

El Museu Militar va tancar el 2009 i la col·lecció es va traslladar a Figueres. El Castell és ara un Centre Internacional per la Pau Mundial. De moment, els visitants poden passejar pel Castell, pujar als merlets per tenir bones vistes i anar de pícnic al fossat. Hi ha una cafeteria a la Plaça d'Armes.

  1. Ctra. de Montjuïc, 66, Sants-Montjuïc, 08038
Informació
4

Parc del Laberint d'Horta

Aquest jardí històric del districte d’Horta-Guinardó és el més antic que es conserva a la ciutat. Ubicat a l'antiga finca de la família Desvalls a la vora de la serra de Collserola, el parc inclou un jardí neoclàssic del segle XVIII i un jardí romàntic del segle XIX. A part del laberint, té altres elements com el palau de la família, fonts, una cascada i diferents escultures amb motius de la mitologia grega.

  1. Passeig dels Castanyers, 11, Horta-Guinardó
Informació
5

Parc de Joan Miró

Aquest parc ampli i diàfan, conegut també com el "parc de l'Escorxador", li serveix al visitant i veí de l’Eixample Esquerra de Barcelona per relaxar-se, tot obrint-se com un gran pulmó ple de possibilitats. A l'extrem sud-oest del barri, és també l'aperitiu ideal abans d'endinsar-nos a la monumental Plaça Espanya. El parc disposa de diverses zones de jocs per a nens de diferents edats i un parell de bars on els pares poden prendre un refresc mentre la canalla juga.

  1. Parc de Joan Miró, 08015
Informació
Més espais a l'aire lliure

Passejades a peu per Barcelona

Modernisme

Recorre la ciutat fixant-te en la seva arquitectura modernista

Restes romanes

El recorregut Time Out per conèixer la 'Barcino' romana

BCN medieval

Una passejada per conèixer els racons del comerç medieval

La Ciutadella

El parc més important de la ciutat bé es mereix una visita


Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Més idees

Botigues de bicicletes

Per sortir a pedalar cal una bona bicicleta. Us expliquem tots els secrets.

Bellesa i cosmètica

Els millors establiments de cosmètica pels amants de cuidar-se.