1 M'encanta
Guarda-ho

5 coses per fer avui

Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast

Scarface, el precio del poder

Brian De Palma. EUA. 1983. VOSC. 169'. Un dels treballs més populars de la filmografia de De Palma és aquest remake homònim del film dirigit per Howard Hawks el 1932. A partir d’un guió signat per Oliver Stone, 'Scarface' actualitza la història i la situa a principis dels vuitanta, amb Al Pacino en la pell de Tony Montana, un emigrant cubà fred i sanguinari que s'instal·la a Miami amb el propòsit de convertir-se en un gàngster important.

Llegir-ne més
Phenomena , Sagrada Família Dimarts 24 gener 2017

Davant la jubilació

Recomanat

Autor: Thomas Bernhard. Direcció: Krystian Lupa. Amb: Marta Angelat, Mercè Aránega, Pep Cruz.   Un text clau del dramaturg en llengua alemanya Thomas Bernhard basat en fets reals. El feixisme, revisitat per Krystian Lupa. Un retrat d'una familia intoxicada pel nazisme. A l’extrem de l’actualitat.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Gràcia , Vila de Gràcia Fins al Diumenge 5 febrer 2017

Negra i Reial

La Fundació Setba acull aquesta mostra que recrea la memòria del Jamboree, la mítica cava de jazz de la Plaça Reial que es pot considerar la porta d’entrada del jazz a casa nostra a través dels mariners de la sisena flota. El punt de partida de l'exposició és un assassinat que va tenir lloc l'any 1962, amb el qual es va relacionar la cantant estrella d'aquell moment al Jamboree, Gloria Stewart, malgrat no tenir-hi res a veure. Aquest fet va arruïnar la carrera de l'artista. A partir d'aquí descobrirem secrets de la sala. L'exposició inclou obres de Quico Estivill, Jordi Isern, Andrea Torres, Pedro García Villegas, Manel Rubiales i Juan Miguel Morales; fotografies inèdites de César Malet i també cartells i objectes d'arxiu del Jamboree.

Llegir-ne més
Fundació Setba , El Gòtic Fins al Divendres 10 febrer 2017

Paradise

Amb Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar. 'Al Paradise, la Veroshka us rebrà amb els braços oberts i us explicarà històries que us faran riure i, també, plorar. Benvinguts tots al Paradise, un lloc on els protagonistes d´aquests relats busquen el seu paradís perdut.'

Llegir-ne més
Teatre Poliorama , El Raval Dimarts 24 gener 2017

Orquestra de Guitarres de Barcelona

Aquesta impressionant agrupació, que formen una trentena de guitarristes, actua periòdicament al Palau de la Música Catalana. Aquesta vegada acompanyats del Ballet Retahila i de la violinista Ala Voronkova. La direcció és a càrrec de Sergi Vicente, impulsor i ànima del projecte. En el concert s'hi podran sentir peces de Falla, Albéniz, Granados, Boccherini, Sarasate i Piazzolla, entre d'altres.

Llegir-ne més
Palau de la Música Catalana , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Dimarts 24 gener 2017
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

4 comments
Sergi
Sergi

Vam riure molt amb els Krazy Funny Comedy, ja que són dos humoristes completament diferents però es barregen molt bé en el combat. Al ser asalts de cinc minuts cadascun, no et dona temps a avorrirte. HO recomano!!

Alfredo
Alfredo

Solament volia avisar-vos d'un descuit: el concert de Wallace Roney apareix 2 vegades, així que les coses per fer es queden en 4... Gràcies pel vostre treball i les vostres recomanacions molt però que molt útils :) Saludos Alfredo

Enric Amat
Enric Amat

Jo tenia entès que allò que va impactar en Berlanga era que mentre el reu anava tan tranquil a la execuició,el botxi s´hi resistia.