Time Out Shop

Compra entrades de teatre, esdeveniments, festivals i concerts i reserva taula als millors restaurants de Barcelona

El millor del Photogenic Festival 2016
Què fer

El millor del Photogenic Festival 2016

Del 13 al 27 d'octubre el barri de Gràcia s'omplirà de fotografia amb exposicions de fotògrafs emergents i conferències i workshops d'artistes consagrats. Si t'agrada anar amb una càmera a la mà i vols aprendre els secrets de l'ofici, no te'l perdis.

Llegir-ne més

FESTIVALS

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: tots els concerts
Música

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: tots els concerts

El Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que arrenca el 24 d'octubre amb el quintet que colideren el pianista cubà Chucho Valdés –padrí del festival i per tant present en cada edició– i el saxofonista nord-americà Joe Lovano, celebra la 48a edició amb concerts al Palau de la Música, la sala BARTS, L'Auditori i el Conservatori del Liceu, que també acollirà classes magistrals a càrrec d'alguns dels artistes del cartell. Entre les novetats d'aquesta edició hi ha un cicle de flamenc: amb la complicitat de Time Out, es recupera la marca De Cajón!, nom del desaparegut festival de flamenc de The Project, la promotora que organitza el Festival de Jazz. I sota aquest paraigua, el Palau, el BARTS i la sala Luz de Gas acolliran una programació de luxe, amb grans noms del flamenc com José Mercé, Vicente Amigo, Tomatito –al costat del pianista dominicà Michel Camilo– i Antonio Lizana, a banda d'un espectacle amb premiats al prestigiós concurs de 'cante' de Las Minas de la Unión.

Llegir-ne més
Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver

Després de divuit mesos i seixanta concerts, el mallorquí Joan Miquel Oliver, compositor, escriptor i ment pensant darrera els enyorats Antònica Font, posa punt i final a la gira de 'Pegasus' (2015), el seu tercer àlbum en solitari, un disc on va ell va gravar tots els instruments i Quimi Portet en va fer les mescles. Durant el 2016, el polifacètic artista no ha parat. A més de participar en festivals com el de Poesia del Mediterrània (Palma) o SinSal (Galícia), ha revisat la traducció al castellà de la seva primera novel·la, 'El misteri de l'amor', que es publica aquesta tardor a l'editorial sevillana Barrett i ha escrit noves cançons de cara al seu proper disc. 

Llegir-ne més
Stornoway

Stornoway

La banda de folk-pop d'Oxford Stornoway, defensarà en un únic concert a l'estat i dins del cicle That's all folks!/Amplificats de l'Auditori 'Bronxie' (2015), el seu tercer disc, on combinen ritmes senzills, música transparent i melodies plenes guitarres pop acústiques, ballables i amb treballades harmonies vocals.

Llegir-ne més
48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: José Mercé

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: José Mercé

El 'cantaor' de Jerez de la Frontera José Mercé presenta al Palau de la Música el seu nou disc, 'Doy la cara'.

Llegir-ne més
Més entrades a Time Out Barcelona

48 VOLL-DAMM FESTIVAL INT. DE JAZZ DE BARCELONA

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Antonio Lizana

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Antonio Lizana

El recordat festival De Cajón! torna aquest any com a finestra del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb cinc sessions, com aquest concert amb el saxofonista i cantaor Antonio Lizana, que es deixa portar per la improvisació del jazz guiat sempre, com a bon gadità, per la inspiració del flamenc. Aquest jazz-flamenc, hipnòtic i fascinant per les orelles, converteixen a 'Quimeras del mar' (2015), segon treball de l'artista, en una exquisida i excepcional joia musical. Nou temes de creació pròpia que ens submergeixen i ens transporten lluny de les fronteres imposades pels encotillaments estilístics.

Llegir-ne més
48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: José Mercé

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: José Mercé

Nova sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb el 'cantaor' de Jerez José Mercé –que pren el seu nom de la Basílica de la Merced, on va fer d'escolanet– presenta al Palau de la Música el seu nou disc, 'Doy la cara' (2016).

Llegir-ne més
48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Las Minas Puerto Flamenco

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Las Minas Puerto Flamenco

Nova sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb un espectacle, Las Minas Puerto Flamenco, ideat a partir del cèlebre i prestigiós festival flamenc de Las Minas, Amb més de cinquanta-cinc anys d'història, el Festival Internacional del Canti de les Mines és una de les cites més importants del món del flamenc. Aquest segell d'excel·lència no és producte de la casualitat, sinó és la conseqüència d'un treball rigorós i d'uns elevats estàndards d'exigència artística. En 2014 li va ser atorgada la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts i és l'únic Festival flamenc qualificat oficialment com a Marca Espanya.   Las Minas Puerto Flamenco és un espectacle musical de més de 100 minuts de durada, en què els artistes desgranen, cadascun en la seva especialitat, el talent que els ha fet mereixedors de ser guanyadors de premis del Canto de les Mines. Són deu artistes a escena, cada un dels quals és figura en la seva especialitat. No es tracta d'un espectacle de flamenc a l'ús, és un espectacle singular, non stop, en el qual els participants interactuen entre ells. Així, el Cante està acompanyat de les Guitarres, que actuen conjuntament amb el ball i la percussió, flauta flamenca i cajón, ininterrompudament.

Llegir-ne més
48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Vicente Amigo

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Vicente Amigo

Nova sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb Vicente Amigo, que ja fa uns quants anys que figura entre els guitarristes de flamenc més grans de tots els temps.

Llegir-ne més
48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Michel Camilo & Tomatito

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Michel Camilo & Tomatito

Última sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb la parella formada per Michel Camilo i Tomatito, el duo que comparteixen el sempre estimulant pianista dominicà i un dels millors guitarristes de flamenc de la història.

Llegir-ne més

Teatre, música i dansa

Othelo

Othelo

Direcció i Adaptació: Gabriel Chamé Buendía. Basat en el text de: William Shakespeare. Amb: Matias Bassi, Justina Grande, Hernán Franco, Martín López.   Adaptació de l'Othelo de Shakespeare del popular clown argentí Gabriel Chamé, on quatre actors, especialistes en el teatre físic, el clown i el burlesc, interpreten la famosa tragèdia del dramaturg anglès. En una posada en escena totalment despullada de realisme quotidià, el joc físic i el vers blanc del mestre anglès s'enfronta i es complementa en un llenguatge lúdic, hilarant i absurd. Respectant el text d''Othelo', la seva poesia, i tensió dramàtica, aprofundeixo en les intencions dels personatges a través del gag còmic, generant una ironia sinistra en la tragèdia.

Llegir-ne més
Avui no sopem

Avui no sopem

Autors: Pep Antón Gómez i Jordi Sánchez. Direcció: Pep Antón Gómez. Amb: Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana, Mercè Martínez.   La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir. Per què? Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen...

Els usuaris diuen
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
El padre

El padre

Direcció: José Carlos Plaza. Dramatúrgia: Florian Zeller. Adaptació: José Carlos Plaza. Intèrprets: Héctor Alterio, Ana Labordeta, Luis Rallo, Miguel Hermoso, Zaira Montes, María González.   'El padre' és qualificat pel propi autor Florian Zeller de farsa tràgica. I aquí rau la seva grandesa i la seva dificultat. Tracta un tema tan espinós com la pèrdua de la realitat degut a la vellesa. Ens col·loca en la perspectiva d'una ment confusa o, potser, confosa pels interessos dels que l'envolten, mai ho sabrem. Sense ridiculitzar mai el personatge principal, Andrés ens fa riure. Les situacions ambigües, moltes vegades contradictòries, les rèpliques mordaces, els personatges duplicats, canviants, i per sobre de tot el dubte de si el que realment passa és el que diu la família o és el que sent el pare, produeixen una de les obres més divertides, apassionants i profundes del teatre contemporani. Moltes vegades s'acosta al drama, moltes a la comèdia i la majoria de les vegades a un inquietant 'thriller' a l'estil Hitchcock.

Llegir-ne més
Caiguts del cel

Caiguts del cel

Autor: Sébastien Thiéry. Direcció: Sergi Belbel. Amb: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez, Anna Barrachina.   Una encesa conversa en ucraïnès entre l’assistenta de la llar (magnifica Anna Barrachina tot i la brevetat del seu paper) i el burgès anestesista Jordi Bosch és el millor d’aquesta oblidable comèdia del francès Sébastien Thiéry. Una obra que beu amb precisió del teatre de bulevard i apunta cap al teatre de l’absurd (en el veí de Carles Martínez ens semblava veure el bomber de La cantant calba) sense aixecar el vol per manca de valentia.   L’obra, però, mostra la perspicàcia de Thiéry per apropar-se al gran públic, ja que no hi ha dubte que els rics van a La Bastille o l’Opéra Garnier i les classes mitjanes, al teatre, les quals fantasiegen amb la riquesa i el luxe al mateix temps que critiquen els rics i reafirmen la seva identitat treballadora i honesta. Ens sembla que el text demanava uns perfils menys convencionals per crear una il·lusió teatral prou divertida. Final amb un gran cop de teatre. 

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Més entrades d'obres de teatre

Reserva als restaurants més populars

Ikibana (Paral·lel)

Ikibana (Paral·lel)

Ikibana ha obert un gran local al Paral·lel, que se suma al ja existent al Born, i atansa Tòquio i São Paulo als bons paladars. Ho fa amb una oferta culinària barreja d’aquestes dues cultures tan dispars, la nipona i la brasilera, que van saber fondre’s a principis del segle XX, quan van arribar els primers immigrants japonesos al Brasil.Els ingredients que duien a les seves maletes aviat es van acabar, però ho van compensar amb un magnífic rebost natural de productes exòtics, que si bé no substituïen les seves matèries primeres, creaven una nova cuina. “Més de cent anys després, la tradició culinària nipobrasilera té fama mundial i una forta identitat pròpia”, destaca Ikibana als seus postulats. Per recórrer aquest panorama de bons gustos i particulars textures, Ikibana ha concebut un espai molt diferent, modern, americanitzat, d’una coloració intrèpida i molt original que aconsegueix una sensació de navegació.Una mostra de la genialitat d’aquesta simbiosi pot ser l’inici d’un gran àpat: un uramaki (el sushi amb l’arròs per fora) de llamàntol cruixent amb farofa (un acompanyament clàssic de la cuina brasilera) i maionesa picant, embolicat amb alvocat i tataki de tonyina, una barreja de sensacions i gustos intensos i diferents.Eles , caviar de trufa i fruita de la passió, podria haver sortit de la imaginació del gran escriptor de Bahia, gran coneixedor de la cuina local, Jorge Amado. El millor és que el passeig pot anar per diferents camins i és inevitable compartir entre els

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Ceviche 103

Ceviche 103

Juntament amb el Tanta –va obrir poc després–, el Ceviche 103 és el gran abanderat del Perú modern a Barcelona. Tot i que l’ombra d’Acurio és allargada, ineludible, el xef Roberto Sihuay, en dos anys, ha demostrat que té personalitat i talent per oferir al comensal tot el que ha sentit a dir d’aquesta cuina: frescor, atreviment i equilibri per modernitzar plats del rebost matern sense desvirtuar-los. Al migdia hi trobareu, per 15,90 euros, un menú que ofereix menjar peruà clàssic amb execució d’alta cuina. A la carta, plats que ja porten la rúbrica de Sihuay, la d’un xef hedonista i amb un sentit de l’humor pirotècnic i efectiu: un pop a la brasa amb salsa de pollastre a la brasa amb salsa de formatge! Però amb substància.

Llegir-ne més
Antigua

Antigua

Necessiteu un lloc íntim per una cita romàntica? Ja esteu trucant a l’Antigua. Aquest atmosfèric restaurant és un dels racons més recomanables per una vetllada seductora. La decoració amb cromatismes ocres i totxana a la vista és un caramel; el complement perfecte per a una carta de mercat força imaginativa, i treballada amb matèria prima d’enorme qualitat. Receptes perfectament executades on la carn, peix i verdures assoleixen pics de sabor que desfaran la vostra parella: us entrarà pressa per anar a casa i treure-us la roba.  

Llegir-ne més
Sergi de Meià

Sergi de Meià

Després de molt temps de servei a Monvínic, Sergi de Meià té restaurant amb nom propi, on fa el que ha fet sempre: treballar amb una trentena de proveïdors de confiança, km.0, per oferir cuina d'autor amb voluntat ecològica que ell denomina com a "cuina absolutament de proximitat ". Plats espectaculars? Un cebiche de verdures excel·lent o un be desossat amb puré de nyàmera i terra d'herbes sensacional.

Llegir-ne més
Mussol (Diagonal)

Mussol (Diagonal)

Tots els restaurants El Mussol han aconseguit trobar un punt perfecte d’equilibri entre qualitat i preu, tot servint cuina catalana tradicional amb matèria prima d’entitat per a totes les butxaques. El secret del seu èxit és molt senzill. És boníssim, és 100% català i és barat. Mussol és sinònim de menjar familiar, sopar de treball, reunió d’amics. Amanides, carns a la graella, bolets, calçots, els productes són sempre de temporada i els plats del dia canvien regularment. La casa de tots.       

Llegir-ne més
Tram-Tram

Tram-Tram

L'Isidre i la Reyes han aconseguit imposar-se amb aquest restaurant càlid i familiar, instaŀlat en un casalot de Sarrià amb pati interior i habitacions habilitades com a salons bufons i acollidors. La seva carta presenta, entre altres delicies, tres textures de carxofes, foie gras amb ou de corral amb salsa de périgueux, bacallà a la mel amb aroma mediterrani, albergínia fumada i balsàmic o l'arròs melós d'ous de reig amb costella gourmanda. El celler, del qual s'encarrega la Reyes, compta amb unes 150 referències i també hi ha vins de qualitat que poden beure's a copa, segons suggeriment de la casa.

Llegir-ne més
Més restaurants amb reserva