Time Out Shop

Compra entrades de teatre, esdeveniments, festivals i concerts i reserva taula als millors restaurants de Barcelona

Què fer

Experiències d'estiu a les terrasses dels hotels

Gaudeix de packs gastronòmics a les millors terrasses de Barcelona. Proposa-ho als teus amics! Preus especials per grups de 4, 6 i 8 persones. Time Out i MésQHotels t’oferim aquestes experiències úniques.

Llegir-ne més

FESTIVALS

Música

Festival Mas i Mas 2016

Maria del Mar Bonet, Zalon& The Gramophone All Stars Big Band, Martirio... Descobreix tots els concerts que del festival Mas i Mas.

Llegir-ne més
Música

48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ BCN

Llegir-ne més
Música

Guitar BCN 2016

Del febrer al juny del 2016 més de trenta artistes actuaran en coneguts escenaris de la ciutat. Aconsegueix ara les teves entrades i no te'n perdis cap!

Llegir-ne més

Stornoway

La banda de folk-pop d'Oxford Stornoway, defensarà en un únic concert a l'estat i dins del cicle That's all folks!/Amplificats de l'Auditori 'Bronxie' (2015), el seu tercer disc, on combinen ritmes senzills, música transparent i melodies plenes guitarres pop acústiques, ballables i amb treballades harmonies vocals.

Llegir-ne més

48 VOLL-DAMM FESTIVAL INT. DE JAZZ DE BARCELONA

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Antonio Lizana

El recordat festival De Cajón! torna aquest any com a finestra del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb cinc sessions, com aquest concert amb el saxofonista i cantaor Antonio Lizana, que es deixa portar per la improvisació del jazz guiat sempre, com a bon gadità, per la inspiració del flamenc. Aquest jazz-flamenc, hipnòtic i fascinant per les orelles, converteixen a 'Quimeras del mar' (2015), segon treball de l'artista, en una exquisida i excepcional joia musical. Nou temes de creació pròpia que ens submergeixen i ens transporten lluny de les fronteres imposades pels encotillaments estilístics.

Llegir-ne més

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: José Mercé

Nova sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb el 'cantaor' de Jerez José Mercé –que pren el seu nom de la Basílica de la Merced, on va fer d'escolanet– presenta al Palau de la Música el seu nou disc, 'Doy la cara' (2016).

Llegir-ne més

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Las Minas Puerto Flamenco

Nova sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb un espectacle, Las Minas Puerto Flamenco, ideat a partir del cèlebre i prestigiós festival flamenc de Las Minas, Amb més de cinquanta-cinc anys d'història, el Festival Internacional del Canti de les Mines és una de les cites més importants del món del flamenc. Aquest segell d'excel·lència no és producte de la casualitat, sinó és la conseqüència d'un treball rigorós i d'uns elevats estàndards d'exigència artística. En 2014 li va ser atorgada la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts i és l'únic Festival flamenc qualificat oficialment com a Marca Espanya.   Las Minas Puerto Flamenco és un espectacle musical de més de 100 minuts de durada, en què els artistes desgranen, cadascun en la seva especialitat, el talent que els ha fet mereixedors de ser guanyadors de premis del Canto de les Mines. Són deu artistes a escena, cada un dels quals és figura en la seva especialitat. No es tracta d'un espectacle de flamenc a l'ús, és un espectacle singular, non stop, en el qual els participants interactuen entre ells. Així, el Cante està acompanyat de les Guitarres, que actuen conjuntament amb el ball i la percussió, flauta flamenca i cajón, ininterrompudament.

Llegir-ne més

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Vicente Amigo

Nova sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb Vicente Amigo, que ja fa uns quants anys que figura entre els guitarristes de flamenc més grans de tots els temps.

Llegir-ne més

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: Michel Camilo & Tomatito

Última sessió del recordat festival De Cajón! dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb la parella formada per Michel Camilo i Tomatito, el duo que comparteixen el sempre estimulant pianista dominicà i un dels millors guitarristes de flamenc de la història.

Llegir-ne més

Teatre, música i dansa

Grec 2016: Confessió d'un expresident

Autoria i traducció: Davide Carnevali. Col·laboració en la traducció: Carles Fernández Giua i Istituto Italiano di Cultura. Direcció: Xavier Ricart. Interpretació: Queco Novell.   El protagonista d'aquesta obra del jove italià Davide Carnevali parla de conceptes que han passat a formar part de la nostra vida com són la crisi financera, la desconnexió de la classe política amb el poble o les privatitzacions des de la llibertat i la tranquil·litat de no ser el responsable d'un pais. Una peça que va néixer en el si del festival PIIGS, dedicat a les noves dramatúrgies europees sorgides al voltant de la crisi econòmica.

Llegir-ne més

Grec 2016: El Bon Pare

Autor i director: David Plana. Actors: Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula.   'El Bon Pare' és una tragicomèdia que parla de la figura masculina i la paternitat a través de la vida de Roger Denís, que interpreta Lluís Soler, un alcalde d'una petita ciutat de províncies a qui la vida se li desmunta de sobte quan les coses no li podien anar millor en la política, però que fan que es plantegi si és tan bon pare com es pensa a partir del retorn de la seva filla adolescent i un vídeo descobert per internet.

Llegir-ne més

Grec 2016: El preu

Autor: Arthur Miller. Traducció: Neus Bonilla i Carme Camacho. Direcció: Sílvia Munt. Interpretació: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.   En Víctor i l'Esther, la seva dona, convoquen el germà del primer, en Walter, a la casa on van viure amb els seus pares durant la infantesa. En Víctor és un policia que està a punt de retirar-se i, l'altre, un cirurgià d'èxit. S'han trobat perquè l'edifici ha de ser enderrocat i esperen un taxador que els ha de dir el preu dels mobles de la família que encara omplen les habitacions. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l'única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protagonistes en com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions. La directora de teatre i cinema i també actriu Sílvia Munt porta a escena una peça apassionant plena d'il·lusions i rancúnies, de remordiments i malenconia. S'encarrega de donar vida als personatges principals un repartiment esplèndid format per tres actors (Pere Arquillué, Ramon Madaula i Lluís Marco) i una actriu  (Rosa Renom) que reten així homenatge al dramaturg cent anys després del seu naixement.  

Llegir-ne més

Grec 2016: Lehman Trilogy

Autor: Stefano Massini. Traducció: Carles Fernández Giua. Direcció: Roberto Romei. Amb: Rubèn de Eguía, Òscar Muñoz, Santi Ricart, Jordi Rico, Jacob Torres, David Vert.   Lehman Trilogy explica la història de la companyia Lehman Brothers, des de l'arribada el 1844 a la ciutat de Nova York de Henry Lehman, un jueu alemany que buscava fortuna, fins a la caiguda del que era un dels bancs d'inversió més grans del moment, el 2008.  L’espectacle traça la vida de tres generacions Lehman, recorrent la història del capitalisme modern des de l'intercanvi de béns fins al deliri contemporani, d'ordinadors que compren i venen en fraccions de segon, passant per la mediació comercial, la borsa o la globalització. L’espectacle fa èmfasi en la deshumanització constant que afecta el món econòmic i polític en nom de l'augment del benefici. El segle XX ha estat una cursa sense sentit cap a no se sap on, cada vegada més ràpida, amb menys regles i més desconnectada del món real i les seves estructures i necessitats. Una cursa que va desembocar en una crisi financera mundial i ha provocat una recessió de la qual encara en patim els efectes.

Llegir-ne més
Més entrades d'obres de teatre
Restaurants

Cuina japonesa

Llegir-ne més
Restaurants

Restaurants econòmics

Llegir-ne més
Restaurants

Cuina Marinera

Llegir-ne més
Restaurants

Restaurants a Ciutat Vella

Llegir-ne més
Altres restaurants amb reserva online