Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Good Shit
Good ShitGood Shit

Guanyadors dels premis Time Out Love Local Barcelona 2021

Aquests són els vostres locals, restaurants, botigues i espais culturals preferits de 2021

María José Gómez
Rita Roig
Escrit per
María José Gómez
i
Rita Roig
Publicitat

Recordeu quan a finals de l’any passat us vam demanar a través de la nostra web que ens diguéssiu quins eren els llocs de la ciutat que més us estimàveu? Primer vau proposar bars, restaurants, botigues i altres locals barcelonins i a Time Out els vam endreçar en llistes perquè votéssiu pel vostre favorit de cada categoria. Doncs aquí teniu el resultat!

Ens morim de ganes que descobriu els guanyadors, però aprofitem per fer una menció especial a espais de referència que s’han quedat fora del podi pels pèls! Són llocs com el restaurant japonès Kitsune, el mexicà La Rosa Negra o el Gut, famós per la seva cuina sense gluten. També han sigut votats massivament establiments culturals com la Sala Beckett, l’espai teatral per excel·lència del Poblenou o la Llibreria Altaïr, així com botigues com la ‘donuteria’ vegana Bungnuts

Ara sí, després d’aquest parèntesi volem un repicar de tambors: que surtin els guanyadors dels Premis Love Local 2021!

  • Restaurants
  • Libanesa

Heu escollit com a millor lloc de cuina asiàtica o llatinoamericana un petit local de la Boqueria: Falafel Vegano. El seu nom no deixa dubtes sobre quina és la seva especialitat, que excel·leix segons l’11,2% dels usuaris que van votar en aquesta categoria, només una mica per sobre del 10,2% dels vots que van deixar en segona posició el restaurant japonès Kitsune (Montseny, 11). Els de Falafel Vegano s’han fet famosos servint aquestes croquetes de cigrons, però també ofereixen empanades de massa filo, kkish, milfulles i sucs. La seva cuina és kosher, halal, vegana i apta per a totes les butxaques.

  • Restaurants
  • preu 1 de 4

El millor lloc per menjar del 2021 segons el 32,9% dels vostres vots va ser Good Shit, un local de Gràcia que es dedica a l’"street food amb una mica de consciència”. Dit amb unes altres paraules: kebabs i durums vegans. En comptes de pollastre, xai o vedella fan servir Heura o seitan marinats amb tan bona traça que han convençut els vegetarians i els que no ho són.

Publicitat
  • Bars i pubs
  • Cerveseria
  • Sant Antoni
  • preu 2 de 4

Per menjar tapes i platillos, el vostre favorit (amb un 18,6% dels vots de la categoria) és la Fàbrica Moritz: que rere la carta hi hagi un xef com Jordi Vilà només constata que teniu molt bon gust. I us donem la raó, perquè aquesta antiga fàbrica és tot un festival de beguda i menjar. 

  • Restaurants
  • Vila de Gràcia
  • preu 1 de 4

I el millor lloc per fer un beure? És el Pietro, que ha convertit la cantonada de Travessera de Gràcia amb Torrijos en un dels epicentres vermuters de Barcelona. Seus són el 22,1% dels vots de la categoria, que li ha permès imposar-se a una cafeteria d’especialitat tan solvent com SlowMov (Luis Antúnez, 18).

 

Publicitat
  • Botigues
  • El Raval

Quan vam preguntar a quin lloc us agradava més comprar, ens vau dir que al Forn Mistral i no ho posem en dubte: gastar diners és més fàcil quan ho fas acompanyat de l'olor fresca d'ensaïmades i croissants. El mèrit del Forn Mistral (11,5% dels vots) no és només fer un dels millor pans del país (pa de veritat, en definitiva) sinó haver estat seriosos i íntegres en aquell moment d’inflexió en el qual el professional podia decidir entre continuar fent les coses seriosament o passar-se al costat obscur del pa industrial, com tants d’altres. 

Establiment cultural: Razzmatazz
  • Música
  • Espais musicals
  • El Parc i la Llacuna del Poblenou

La nit també és cultura i l'hem trobada a faltar. Potser per això el 22,5% heu volgut fer costat aquesta mítica sala barcelonina ara que ho necessita i heu votat com al vostre establiment cultural preferit la Sala Razzmatazz.

Hereva de l'encarnació a Poblenou de la icònica sala Zeleste del Born, el Razzmatazz és un enorme complex de música en directe amb tres sales de concerts de diferents mides, amb escenaris que han acollit grans noms del pop, el rock i el metal. Pel que fa al 'clubbing', la programació es reparteix en cinc sales i en diverses festes temàtiques. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat