Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Agost amb nens

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Agost amb nens

7 propostes per alliberar-los de la presó de la llar

Advertising

Cineastes en miniatura

Museus i institucions Art i disseny La Font de la Guatlla

Res com una tarda de cinemes, entre crispetes i aixoplugats a la frescor d’una sala de cinema. Les dues grans estrenes infantils de l’estiu són la segona entrega d’Els Barrufets (a partir del 2 d’agost) i Aviones (Planes), la segona part de l’èxitosa Cars que arribarà a la cartellera el 14. Al CaixaForum podreu gaudir de Miyazaki en pantalla gran –recuperen Mi vecino Totoro i Nicky, la aprendiz de bruja (Ds. 10i17,respectivament)–ielsdimarts d’atraccions us sorprendan amb un cicle de cinema solidari. Consulteu la cartellera de cinema infantil i la graella de CaixaForum Kids.

Un dia al Poble Espanyol

Llocs d'interès Visites turístiques Sants - Montjuïc

El Poble Espanyol no tanca les portes. Podeu triar entre una llarga llista d’activitats per a nens relacionades amb l’agricultura i l’artesania –de ceràmica, pa, vidre...– o optar per una gimcana en família en què haureu de desvetllar un seguit de pistes repartides pel recinte que us el faran descobrir com si fos terreny verge.

Advertising

Un món de contes

Llocs d'interès Biblioteques, arxius i fundacions Sant Martí

Quantes vegades, pares i mares del món, no haureu sentit la pregunta: “M’expliques un conte?”. I així, una i una altra vegada. Bona notícia: hi ha biblioteques que no tanquen a l’agost, i és més, continuen amb les activitats infantils. Consulteu el programa complet al catàleg d’activitats.

Alimentar la creativitat

Museus i institucions Art i disseny El Raval

La capacitat d’imaginar és un requisit bàsic per a un futur millor. Però la imaginació necessita d’estímuls. Feu una ullada als tallers que fan al MACBA, al Museu d’Idees i Invents de Barcelona i al CaixaForum. Feu front a reptes excitants com la creació de mons personals a partir de mòduls de construcció (MIBA), a crear una nova Barcelona a partir de la tècnica stop- motion (al MACBA) o convertir-vos en mestres dels efectes especials (al CaixaForum).

Advertising

Deixeu-los en remull

Llocs d'interès Eixample

A l’aigua, els nens experimenten un procés contrari al dels gremlins: s’amansen. Si voleu evitar els handicaps de la platja –sorra a llocs impossibles, corredisses temeràries desafiant la bandera vermella– inclineu-vos per la piscina. Les més recomanables per anar-hi amb nens són la Torre de les Aigües, un autèntic oasi que rep el sobrenom de ‘la platja de l’Eixample’, i el Llac del Parc de la Creueta del Coll a Vallcarca; un llac amb poca fondària construït en una antiga pedrera que a més a més compta amb una zona d’esbarjo.

A l'aventura!

Llocs d'interès Sant Martí

La descàrrega d’adrenalina és bàsica. Optem pels reptes que proposen a Barcelona Bosc Urbà, un parc d’aventura en ple Fòrum amb més de cinquanta atraccions –xarxes, tirolines, lianes– per deixar gaudir els nens o fer el Tarzan en família. Si voleu iniciar els més petits en l’escalada, la Foixarda és el vostre lloc. Tot i que tanquen del 12 al 18, la resta del mes és tot vostre. I per a una aventura típica, històrica i màgica, sempre queda el Tibidabo.

Advertising

Gelats i xocolata

Restaurants Gelateries

Imatge paradigmàtica de la infància: morros plens de xocolata, en format gelat o bé desfeta. Si la tarda és calorosa, toca gelateria. El nostre top 3: Vioko a la Barceloneta, amb més de 50 gustos, Sirvent a Sant Antoni, alegrant paladars des del 1920, i Bodevici a Gràcia, perquè el dolç i l’ecològic no estan renyits. Si el que voleu és manipular xocolata –i cruspir-vos-la– consulteu els tallers del Museu de la Xocolata.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising