Cartellera de cinema infantil

Les millors pel·lícules per als més petits

0

Comentaris

comments.add +

Cinema infantil aquesta setmana

Els cadells i el codi de Marco Polo

Els cadells i el codi de Marco Polo

Els cadells i el codi de Marco Polo

Els cadells viuen en diferents parts del món, però han de retrobar-se per complir una missió urgent: salvar la ciutat de Venècia. Els membres del grup utilitzen tot el seu enginy per aconseguir el Codi de Marco Polo abans que la malvada Bruixa Cornella.

Com ensinistrar un drac 2

 • Valoració: 3/5

Han passat cinc anys des que el jove i heroic víking Singlot es va fer amic d'un drac ferit i va canviar per sempre la manera com els habitants del seu poble es relacionaven amb els escopidors de foc. Però ara la pau entre els dracs i els víkings es veu amenaçada pel Drago. Dreamworks ens ofereix múltiples sorpreses en aquesta més que respectable seqüela, farcida de moments d’humor i d’emoció a parts iguals. Un avançament: al jove Hiccup ja li ha sortit barba.

Epic

Epic

Epic: el mundo secreto

Relat de la batalla permanent entre les forces del bé, que defensen la conservació de la natura, i les forces del mal, que tenen com a objectiu destruir-la. Una adolescent arrossegada al recòndit univers on es veuen les cares s'uneix a la lluita.

Operació Cacauet

L'esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen cometre el gran robatori de la seva vida a una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se'n, es veuen involucrats en l'atracament a un banc que estan planejant alhora uns gàngsters.

Turbo

 • Valoració: 3/5

‘Turbo’ és fruit d’un concurs d’idees que va organitzar Dreamworks entre els seus treballadors. La del director David Soren era clara: dur a terme una mena de versió de la sèrie ‘Fast and Furious’ amb cargols. Increïble però cert, el projecte va tirar endavant, potser com a extravagant manera per part de Dreamworks d’emular l’èxit de la seva competidora Pixar amb ‘Cars’. L’esperit que mou ‘Turbo’ l’hem vist molts cops: l’ésser humil que persegueix un somni impossible malgrat les reticències del seu entorn. Aquí un cargol de jardí que espera arribar a competir un dia a les curses d’Indianapolis... i ho aconsegueix. Previsible en el seu desenvolupament i menys complexa que altres films d’animació contemporanis, ‘Turbo’ tanmateix desperta simpatia gràcies a una certa humilitat i als seus insòlits protagonistes, des de la colla de cargols fins als propietaris hispans d’un restaurant de tacos que els donen suport.

L'abella Maia, la pel·lícula

Quan desapareix la gelea reial, les vespes són les principals sospitoses i les abelles assenyalen la Maia com a còmplice del robatori. Cap de les seves companyes creu en la seva innocència, excepte el Willy.

Khumba

 • Valoració: 2/5

Dues dècades després que Disney traslladés Hamlet a la sabana africana amb 'El rei lleó', Sud-àfrica torna a convertir el paisatge del continent en escenari d'aventures animades.'Khumba' és la història d'una zebra estigmatitzada pel fet de tenir ratlles negres només a la meitat del seu cos, que deixa enrere la seva manada per cercar una font màgica que l'ajudi a completar la seva figura. Pel camí, farà amistat amb altres animals i, sobretot, aprendrà que la vertadera identitat no entén d'aparences. La ironia és que aquest conte moral en favor de la diferència té un aspecte sospitosament similar al dels productes d'animació de les grans factories nord-americanes: des del disseny antropomòrfic de les bèsties fins a l'itinerari de rebuig i acceptació del protagonista, tot fa la ferum d'aquells èmuls que no fan cap esforç per amagar els seus deutes.

Campanilla, hadas y piratas

 • Valoració: 3/5

L’amigueta alada de Peter Pan ha tornat per oferir-nos una nova aventura animada. La història comença quan una dolentota que té la veu de la Christina Hendricks de 'Mad men' i un tall de cabell tipus Tina Turner roba la pols màgica de les fades. Divertida, familiar, estiuenca.

Vicky el vikingo y el martillo de Thor

Vicky el vikingo y el martillo de Thor

Vicky el vikingo y el martillo de Thor

Segona part del film del 2009 'Viky el víking'. Quan el seu pare és segrestat per Sven el terrible, Vicky es veu obligat a assumir el poder del seu poblat. En les seves mans està conduir els seus homes per rescatar el seu pare i demostrar així la seva astúcia. Haurà d'enfrontar-se a mars turmentosos, platges tropicals i diversos perills, a més de defensar els tresors dels llegendaris déus.

Frozen. El regne de gel

Frozen. El regne de gel

Frozen el regne de gel, sing along

Versió karaoke de la història de l'Anna, una intrèpida optimista que s'uneix al Kristoff, un alpinista extrem, i el seu ren còmplice, l'Sven, en un viatge èpic, en el qual es topen amb místics trolls i un divertit ninot de neu anomenat Olaf.

Maléfica

 • Valoració: 3/5

L’univers dels contes de fades no té res a veure amb el fantàstic, amb la irrupció d’allò desconegut, d’allò monstruós, en el nostre món quotidià, ni en el vertigen que això provoca mitjançant el terror... O potser sí? Les clàssiques pel·lícules d’animació de Walt Disney, lluny de ser simplement un producte de consum bien fait, van implicar un pas endavant en l’evolució narrativa i mitològica dels contes de fades, ja que incorporaven una vena macabra difícil de defugir en tots els recursos poètics i sensitius del cinema. Curiosament, aquesta sempre tenia a veure amb una visió misògina i terrorífica de la feminitat, i especialment, amb una mirada sinistra cap a la maternitat convertida en alguna cosa diabòlica, representada per tiràniques madrastres, bruixes i fetilleres.Una de les més memorables és, sens dubte, la Malèfica de La bella durmiente (Clyde Geronimi, 1959), posseïdora d’un erotisme latent que remetia al sex appeal de les antigues dives de Hollywood –l’al·lusió física a Gloria Swanson és òbvia–, complementari a la seva satànica malignitat. Maléfica és una pel·lícula conscient d’aquest antecedents culturals (el film de Disney), com també sap que els contes de fades, com a vehicles de difusió dels mites dominants de la nostra cultura, poden ser subvertits. A partir d’aquí, la cinta de Robert Stromberg busca explicar-nos per què Malèfica –una Angelina Jolie en estat de gràcia– és malvada, revertint el missatge misogin de l’orig

Avions: Equip de rescat

 • Valoració: 1/5

Després de 'Frozen', per a Disney això és un indubtable pas enrere. En tots els sentits. No és un bon relat per a nens, ni tampoc una pel·lícula amb un subtext social potent. I els protagonistes són unes avionetes rovellades, incapaces d’alçar el vol, que estan a punt d’anar a la deixalleria. Es fa difícil imaginar que una paràbola de la jubilació com aquesta emocioni un nano de vuit anys. I sí, es podria haver dit el mateix del iaio rondinaire d’'Up', però tots sabem que allò era un triomf pel que fa a caracterització, animació i gestos de guió, virtuts que aquí no trobareu enlloc. Menció especial mereix la banda sonora, una música lleugera depriment, que no aixeca l’ànim ni a cops.Els usuaris diuen

0 comments

Activitats infantils

 1. Els tres llops i el...

  El temible llop Volteric s’ha instal·lat a Porclan...

 2. Gisela y el libro...

  Una fada, Gisel, haurà de superar mil aventures i ...

 3. KlownsHalloween 2014

  Una intensa sessió de projeccions, amb sorpreses i...

7 activitats més »

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques