Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

A quines platges puc anar amb el meu gos aquest estiu?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Els gossos ja poden anar a la platja a Barcelona sense que això impliqui cap sanció pel seu amo. Bé, no a tota la platja. A la de Llevant s'hi ha inaugurat un tram en què es pot accedir amb quissos. Encara que sigui un espai petit i que no acabi de convèncer qui diu que els gossos haurien d'estar permesos a totes les platges, l'espai és una prova pilot que s'allargarà fins al 25 de setembre. Però la platja de Llevant no és l'única on s'hi pot anar amb el gos, banyar-se amb ell, i deixar-lo que corri, nedi o faci el que vulgui.

A Sitges, per exemple, Cala Vallcarca està oberta tot l'any i també s'hi pot accedir amb gossos. A Cubelles hi ha la platja de Les Salines, on també podeu anar-hi amb gossos. I a Arenys, a Sant Pol, a l'Estartit... a tot l'Estat hi ha platges per als nostres amics de quatre potes! Això ho hem sabut gràcies al web Red Canina, un espai web on s'informa de diversos temes relacionats amb cans. De fet ha estat un tweet de l'usuari @policia (el famós compte de twitter de la Policía Nacional) que ens ha informat de l'existència d'aquest web, i més concretament de l'útil mapa que han elaborat, on es poden consultar les platges on s'hi pot accedir amb gossos a tot el litoral espanyol.

Al mapa veureu que podeu clicar a la platja que més us interessi, obtenir-ne més informació així com obrir la pestanya de 'més detalls' per saber exactament com s'hi accedeix. La informació, diuen des de Red Canina, és totalment verídica, ja que s'han posat en contacte amb cada Ajuntament per confirmar que a les platges que hi surten efectivament s'hi pot anar amb gossos. Així doncs, si aquest estiu us quedeu per Catalunya o viatgeu per la resta de l'estat amb el gosset o gosseta, aquest mapa us pot ajudar molt.

Últimes notícies

    Publicitat